ESAA feliciteert Mark Glazener met de Internal Audit Scriptie Award 2020

Mark Glazener heeft de Internal Audit Scriptie Award 2020 gewonnen voor zijn referaat ‘Het auditen van een beleggingsstrategie’. Een onderzoek naar een referentiekader voor een beleggingsstrategie waarin niet de interne beheersing maar de filosofie, de besluitvorming en het goed functioneren van het beleggingsteam het verschil maken. Mark heeft zijn scriptie geschreven ter afsluiting van onze post-master opleiding Internal Auditing & Advisory van de Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA).

De jury gaf aan dat de scriptie van Mark eruit sprong. “Een deugdelijk en ambachtelijk werk. Een mooi voorbeeld hoe je met een referentiemodel van begin tot eind een strategie kunt auditen. Daarbij vonden we het belangrijk dat Mark heeft laten zien dat in een kwantitatieve omgeving als de beleggingswereld soft skills de doorslag kunnen geven tussen onder- of overpresteren.” Het wetenschappelijke gehalte en de praktische toepasbaarheid kwamen duidelijk terug in de scriptie van Mark Glazener”.

De award is een initiatief van het SVRO bestuur (Stichting Verenigde Register Operational Auditors) die een jury heeft ingesteld die de (door de ESAA en UvA ingediende) scripties heeft beoordeeld op relevantie voor het vakgebied, innovativiteit, praktische toepasbaarheid, originaliteit en wetenschappelijke kwaliteit.

Kijk hier voor de winnaars van de award sinds 2017:

https://www.eur.nl/esaa/nieuws/voor-de-derde-keer-op-rij-wint-student-van-de-eur-de-internal-audit-scriptie-award

https://www.eur.nl/esaa/nieuws/esaa-feliciteert-virginie-de-rooij-met-internal-audit-scriptie-award-2018

https://www.eur.nl/esaa/nieuws/esaa-feliciteert-jeroen-paul-haasnoot-met-internal-audit-scriptie-award-2017

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen