Toelating bacheloropleidingen met hbo of wo propedeuse

Toelating bacheloropleidingen met vooropleiding hbo- of wo-propedeuse

Sommige bacheloropleidingen van Erasmus University Rotterdam stellen aanvullende eisen aan aanmelders met vooropleiding HBO of WO propedeuse. Of de opleiding die jij wilt gaan volgen aanvullende eisen stelt, zie je in het overzicht Toelating met vooropleiding hbo-propedeuse of wo-propedeuse.

Als jouw opleiding aanvullende eisen stelt, dan ben je alleen toelaatbaar met je propedeuse als je aan de aanvullende eisen voldoet.  Neem contact op met de opleiding voor meer informatie over de aanvullende eisen.

Toelaatbaar zijn betekent niet  altijd dat je mag starten aan de opleiding. Ga tijdig na of er andere zaken zijn waarmee je rekening moet houden zoals bijvoorbeeld loting of een toelatingsprocedure. Meer informatie hierover vindt je op de website van de opleiding.

Instromen in een hoger studiejaar met een afgeronde hbo-opleiding.

Instromen in een hoger studiejaar is afhankelijk van welke hbo-opleiding je hebt afgerond, en de opleiding die je wilt gaan volgen aan Erasmus University Rotterdam. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de opleiding van je keuze. Kijk voor contactgegevens van de opleidingen bij het overzicht van de bacheloropleidingen.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen