Minoraanbod 2019-2020

De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt jaarlijks meer dan 80 minoren aan. Het minoraanbod bestaat uit ruim 50 verbredende en meer dan 20 verdiepende minoren. Bekijk het gehele aanbod in de minorlijst en check of de minor van je keuze toegankelijk is voor je. Dit doe je in de toelatingsmatrix.

Minorsamenwerking met TU Delft en Leiden

Geïnteresseerd in het volgen van een minor bij een andere universiteit? Samen met TU Delft en Leiden Universiteit bieden we enkele gezamenlijke, multidisciplinaire minors aan:

Aanmelding voor gezamenlijke LDE-minoren verloopt op dezelfde manier als voor een reguliere EUR-minor: meld je direct voor de minor van jouw keuze aan via Osiris.
Klik hier voor meer informatie over het aanmelden.

Je kunt je ook oriënteren op het minoraanbod in LeidenOpent extern of DelftOpent extern. Sinds een paar jaar hebben de Universiteit Leiden, de TU Delft en de Erasmus Universiteit hun minoraanbod opengesteld voor elkaars studenten. Ben je geïnteresseerd in minor van een van de partners? Lees goed waar je als EUR-student op moet letten voordat je een aanmelding indient. Voor deze minoren kan je je van 1 mei tot en met 31 mei 2019 aanmelden via Osiris.