Minoraanbod 2017-2018

De Erasmus Universiteit Rotterdam jaarlijks meer dan 80 minoren aan. Het minoraanbod van de EUR is alfabetisch en per faculteit te raadplegen. Controleer de toelatingsmatrix om te zien tot welke minoren je bacheloropleiding je toegang geeft. 

Minorsamenwerking met TU Delft en Leiden

Wil je graag ervaren hoe het is om te studeren aan een andere universiteit? Kijk dan naar het minoraanbod in Leiden of Delft. Sinds een paar jaar hebben de Universiteit Leiden, de TU Delft en de Erasmus Universiteit hun minoraanbod opengesteld voor elkaars studenten.

Ben je geïnteresseerd in een Leidse of Delftse minor? Lees dan eerst goed waar je als EUR-student op moet letten voordat je een aanmelding indient. 

Gezamenlijke LDE-minoren

De TU Delft, de Universiteit Leiden en de Erasmus Universiteit bieden enkele gezamenlijke minoren aan. Je volgt als EUR-student colleges bij twee of meer van de LDE-partners. De minors worden in twee varianten aangeboden: 15 EC en 30 EC. Aanmelding verloopt op dezelfde manier als voor een reguliere EUR-minor: je dient een voorkeur in Osiris in tijdens de aanmeldperiode in mei. Let op: Leidse en Delftse studenten melden zich via hun eigen onderwijsinstelling aan voor LDE-minoren.

In 2017-2018 worden de volgende LDE-minoren aangeboden: