Minoraanbod 2018-2019

De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt jaarlijks meer dan 80 minors aan.  Het minoraanbod bevat ruim 50 verbredende en meer dan 20 verdiepende minors. Raadpleeg het gehele aanbod in de minorlijst en controleer goed of de minors van je voorkeur toegankelijk voor je zijn in de toelatingsmatrix.

Minorstand in C-hal op 7 en 8 mei

Twijfel je over je minorkeuze en kun je wel wat advies gebruiken? Wil je meer weten over de voor- en nadelen van het volgen van je minor in Leiden of Delft? Of ben je gewoon benieuwd naar ervaringen van oud-minorstudenten? Loop langs bij de minorstand op 7 of 8 mei in de C-hal tussen 10:00 en 17:00 uur.

Minorsamenwerking met TU Delft en Leiden

Geïnteresseerd in het volgen van een minor bij een andere universiteit? Samen met TU Delft en Leiden Universiteit bieden we enkele gezamenlijke, multidisciplinaire minors aan:

Aanmelding voor gezamenlijke LDE-minors verloopt op dezelfde manier als voor een reguliere EUR-minor: je dient de minor als voorkeur in Osiris in tijdens de aanmeldperiode in mei.

Je kunt je ook oriënteren op het minoraanbod in Leiden of Delft. Sinds een paar jaar hebben de Universiteit Leiden, de TU Delft en de Erasmus Universiteit hun minoraanbod opengesteld voor elkaars studenten. Ben je geïnteresseerd in minor van een van de partners? Lees goed waar je als EUR-student op moet letten voordat je een aanmelding indient. Voor deze minors dien je je in mei bij de betreffende partneruniversiteit aan te melden.