Aanmelding minoren EUR 2019-2020

Aanmeldperiode EUR studenten

EUR-studenten kunnen zich via OSIRIS Student voor de volgende minoren aanmelden:

  • Minoren aan de EUR
  • LDE-minoren verzorgd in samenwerking met Leiden en Delft
  • Partner minoren verzorgd door Leiden of Delft

Vanaf 1 mei 13:00 uur zullen in OSIRIS Student onder 'INSCHRIJVEN' de minoren zichtbaar zijn.

Aanmelding vindt plaats op first come first serve basis. Dit betekent dat je je bij aanmelding direct inschrijft voor de minor van jouw keuze. Als een minor vol is, kan je je hier niet meer voor aanmelden en moet je een andere minor kiezen. Je kan voor 1 minor tegelijkertijd ingeschreven staan. Wil je toch liever een andere minor volgen? Schrijf je dan eerst uit, voor je je opnieuw kan aanmelden. In het totaal aanbod zitten enkele selectieminoren. Of een minor een selectieminor is, staat duidelijk vermeld bij de minoromschrijving.

Zie onderstaand overzicht voor de aanmeld- en afmeldperiodes:

  • Selectieminoren                     1 april t/m 15 april 2019
  • EUR minoren                          1 mei t/m 15 juli 2019
  • LDE- minoren                         1 mei t/m 15 juli 2019
  • Partnerminoren                      1 mei t/m 31 mei 2019

Alle aanmeldperiodes starten om 13:00 uur en sluiten om 23:59 uur.
Check, voor je je aanmeldt, voor welke minoren je toelaatbaar bent op basis van je bacheloropleiding. Bekijk hiervoor de toelatingsmatrix.

Nieuw beschikbare plaatsen

In verband met onze samenwerking met de Universiteit van Leiden en de TU Delft, zijn er plaatsen binnen de EUR-minoren gereserveerd voor studenten van deze instellingen. De niet-opgevulde plaatsen worden op 7 juni voor de EUR-studenten vrijgegeven. Let op dat dit dus niet voor elke minor hoeft te gelden. Het vrijgeven wordt per minor gedaan, er kunnen dus gedurende de dag plaatsen beschikbaar komen. 

Voor EUR-minoren die voor 7 juni vol zaten, kunnen dan plaatsen beschikbaar komen.
Voor je een nieuwe minorinschrijving kunt doen, moet je je eerst uitschrijven in OSIRIS Student voor je huidige minor.

Let op: het kan zijn dat iemand jouw plek op je huidige minor inneemt, nadat jij je hebt uitgeschreven. Ondertussen kan de nieuwe minor van jouw keuze vol zitten. Wees daar op voorbereid.

Heb je je aangemeld voor een minor in Leiden of Delft? Dan kan je je voor deze minor in- en uitschrijven in OSIRIS tot en met 31 mei 23:59 uur. Hierna is inschrijven voor een minor in Leiden of Delft niet meer mogelijk. Uitschrijven kan dan alleen via de optie ‘Contact Opnemen’ in de minor FAQ’s via ASK Erasmus. Houd er rekening mee dat het tot 5 werkdagen kan duren voordat deze verzoeken zijn behandeld.

Persoonlijk inschrijven

Wij willen je er nadrukkelijk op wijzen dat het aanmelden van een minor persoonlijk gedaan moet worden. Het robotiseren van de aanmelding (bijvoorbeeld het schrijven van een script) zal vervelende consequenties hebben voor jouw eigen aanmelding en voor die van jouw medestudenten.

Geen minor volgen?

Als je besluit om toch geen minor te volgen, bijvoorbeeld omdat je op stage of exchange gaat, vergeet je dan niet uit te schrijven. Uitschrijven kan via de optie ‘Contact Opnemen’ in de minor FAQ’s via ASK Erasmus. Vermeld duidelijk om welke minor het gaat en wij zorgen ervoor dat je in OSIRIS wordt uitgeschreven.

Wisselen / Uitschrijven minoren

Wisselen van minor of uitschrijven is mogelijk tot aan het eind van de aanmeldperiode. Daarna is wijzigen niet meer mogelijk. Wil je je na de aanmeldperiode uitschrijven voor een minor, meld dit dan bij de minor coördinatie via de FAQs in ASK Erasmus. Wij zorgen ervoor dat je in OSIRIS wordt uitgeschreven. Indien je je na de aanmelddeadline afmeldt, dan is er geen mogelijkheid meer om je voor een andere minor in te schrijven.

Let op: voor de partnerminoren van Leiden en Delft kun je je tot uiterlijk 31 mei 2019 zelf in OSIRIS uitschrijven, na deze datum kan dit alleen bij de minor coördinatie via de FAQs in ASK Erasmus. Het is dan niet meer mogelijk om je voor een andere minor in Leiden of Delft aan te melden. Het is wel mogelijk om je tot en met 15 juli 2019 in te schrijven voor een EUR-minor, dit doe je via OSIRIS student.

Vragen over de aanmelding voor de minoren? Neem dan contact op via de FAQs in ASK Erasmus.

Externe studenten

Studenten die niet aan de EUR, Leiden Universiteit of Tu Delft studeren kunnen van 1 mei t/m 31 mei 2019 een account aanmaken in Osiris Aanmeld. Vervolgens kun je 1 minorvoorkeur indienen. Klik op de rechterknop onderaan de pagina voor meer info en de link naar Osiris Aanmeld.