Assessment Spaans

Inschrijfdeadline 11 januari
Spaans - Language & Training Centre (2017)

Wanneer vindt het Spaans Assessment plaats?

Het volgende online assessment Spaans vindt plaats op in januari. 

DagMondeling assessmentSchriftelijk assessmentDeadline
Donderdag 18 januari 2024Tussen 9.00 - 12.00 (maak een afspraak)13.00 - 14.0011 januari 2024

Dit online taalassessment Spaans bieden wij speciaal aan voor de CEMS Master aanmelding, echter studenten die de toets voor andere doeleinden nodig hebben, mogen ook deelnemen. Een taalassessment is bedoeld om je taalbeheersingsniveau vast te stellen. Het resultaat kun je gebruiken om bijvoorbeeld aan te tonen bij je faculteit dat je aan de taaleisen voldoet om op exchange te gaan of om je in te kunnen schrijven voor een Masterstudie. Je kunt het assessment ook gebruiken als je je huidige taalniveau aan moet tonen bij je werkgever.

Het is niet nodig om je apart in te schrijven voor de schriftelijke toets. Het assessment zal online worden afgenomen.

Wat kun je verwachten?

Een online taalassessment bestaat uit een mondelinge toets van ongeveer 15 minuten en een schriftelijke toets van 1 uur. Als alle resultaten zijn verwerkt, ontvang je een verklaring waarin staat vermeld op welk CEFR-niveau je de taal beheerst. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen de mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Mocht je assessment aantonen dat je nog niet op het niveau zit dat je nodig hebt, dan kun je je met het resultaat van het assessment inschrijven voor een taalcursus.

De kosten voor een assessment bedragen € 85,- en de verklaring is één jaar geldig. Je taalbeheersing kan dan immers verbeterd of verslechterd zijn.Als je dyslectisch bent, kan er extra tijd worden gegeven voor het maken van de schriftelijke toets. Om dit te regelen, moet je een kopie van je officiële verklaring bijzondere behoeften bij je verzoek voegen.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen