Waarom promoveren in Rotterdam?

Campus Woudestein

Ben je geïnteresseerd om aan een ​​promotietraject te beginnen in onze multidisciplinaire en internationale omgeving? Heb je het PhD programma van je dromen gevonden bij de Erasmus Universiteit Rotterdam? We hebben toekomstige promovendi een hoop te bieden. Lees meer over het promoveren aan de EUR, onze arbeidsvoorwaarden en onze Research Services.

View of rotterdam

Waarom voor Rotterdam kiezen?

Rotterdam staat ook wel bekend als de toegangspoort naar Europa. Deze unieke stad innoveert in sneltreinvaart. Of het nu gaat om de steeds veranderende skyline met haar uitgesproken architectuur, de wereldberoemde haven, of de doenersmentaliteit van haar inwoners. Rotterdam heeft een eigen karakter, dat energiek en altijd in beweging is. De stad wordt op handen gedragen door voorlopers, pioniers en mensen met de moed en wil om verandering te bewerkstelligen. 

Dankzij de vele internationaal gerenommeerde kennisinstituten, een hoogontwikkelde internationale zakengemeenschap, cultuur en architectuur van hoge kwaliteit, een uitgebreid assortiment aan entertainment en een diverse bevolking, heeft Rotterdam al het denkbare te bieden. 

Het compacte stadscentrum huist veel bedrijven, congreszalen, hotels en ander vertier op loopafstand van elkaar.  De verschillende wijken en gelegenheden in Rotterdam, lopen vloeiend in elkaar over. Wellicht vanwege deze korte afstanden. 

De strategische ligging van Rotterdam in Europa, zorgt voor een verbondenheid met de rest van de wereld. Hier leven meer dan 170 nationaliteiten die naast en met elkaar. Sommige werden hier geboren, anderen zijn hier naar toe verhuisd om te bouwen aan hun toekomst en de toekomst van de stad. Deze grote diversiteit aan dromen, wensen en inwoners, betekent dat Rotterdam rijk is aan verschillende subculturen.

Dat zie je terug in de kunst - cultuur, in haar nachtleven, de eetcultuur, in de zakelijke gemeenschap en letterlijk op straat. Dankzij haar diversiteit heeft Rotterdam een unieke stedelijke vibe. Het maakt het tot een 'must see' stad, waar plek is voor iedereen.

Rotterdam. Make it Happen. Architecture.

Rotterdam. Make it Happen.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen