Waarom promoveren in Rotterdam?

Bent u geïnteresseerd om aan een ​​promotietraject te beginnen in onze multidisciplinaire en internationale omgeving? Heeft u het PhD programma van uw dromen gevonden bij de Erasmus Universiteit Rotterdam? We hebben toekomstige promovendi een hoop te bieden. Lees meer over het promoveren aan de EUR, onze arbeidsvoorwaarden en onze Research Services.

View of Rotterdam

Waarom Rotterdam?

Baanbrekend, hard werkend, ondernemend en no-nonsense: dat Rotterdam, een moderne metropool gebouwd rond de grootste haven van Europa. Een stad die een thuishaven is voor inwoners van meer dan 170 nationaliteiten, waaronder 55.000 studenten, en waar vele multinationale bedrijven zijn gevestigd: Rotterdam is een microkosmos van de wereld.

De stad werd in The New York Times, de Lonely Planet en The Guardian aangemerkt als 'must see', en is voor de Erasmus Universiteit Rotterdam het ideale academische laboratorium voor het ontwikkelen van haar wetenschappelijke kennis en het in de praktijk brengen daarvan. De universiteit speelt dan ook een prominente rol in stad en regio door substantiële bijdragen te leveren aan de gezondheidszorg, en de economische en sociaal-culturele ontwikkeling.

 

EPAR

Erasmus PhD Association Rotterdam is er voor alle huidige, voormalige en aspirant promovendi, beginnende onderzoekers en alle anderen die zich onderdeel voelen van de Rotterdam PhD community. EPAR geeft de community een gezicht en een stem in de bestuurlijke lagen van de universiteit. Daarnaast organiseert EPAR evenementen en geeft het informatie aan aanstaande promovendi.

Meer weten over promotieplechtigheden?

Lees meer over toelating, voorbereiding en reglementen

Bureau van de Pedel

Erasmus Research Services

Mogelijkheden, financiering, publiceren, data management, kwaliteit, integriteit en meer...

Lees meer over onze research support