Aankomende promotieceremonies

• Promotie I.M. (Ivo) Wagensveld

Op woensdag 4 maart 2020 verdedigt I.M. Wagensveld zijn proefschrift, getiteld: ‘Hospital Implementation and Acceptance of Minimally Invasive Autopsy’.

I.M. Wagensveld verdedigt zijn proefschrift, getiteld: ‘Hospital Implementation and Acceptance of Minimally Invasive Autopsy’.

• Promotie A. (Annemiek) Leeman

Op woensdag 4 maart 2020 verdedigt A. Leeman haar proefschrift, getiteld: ‘Biomarkers in the Detection and Classification of Cervical and Anal Intraepithelial Neoplasia’.

A. Leeman verdedigt haar proefschrift, getiteld: ‘Biomarkers in the Detection and Classification of Cervical and Anal Intraepithelial Neoplasia’.

• Elizabeth Mulewa Ngutuku

Promotie Elizabeth Mulewa Ngutuku

Op woensdag 4 maart 2020 verdedigt Elizabeth Mulewa Ngutuku haar proefschrift, getiteld: ‘Rhizomatic Cartographies of Children’s Lived Experience of Poverty and Vulnerability in Siaya, Kenya’.

Op woensdag 4 maart 2020 verdedigt Elizabeth Mulewa Ngutuku haar proefschrift, getiteld: Rhizomatic Cartographies of Children’s Lived Experience of Poverty and Vulnerability in Siaya, Kenya’.

• Thumbnail

Promotie N.H.A. (Nouran) AlMoghrabi

Op donderdag 5 maart 2020 verdedigt N.H.A. AlMoghrabi haar proefschrift, getiteld: ‘Cognitive Bias Modification for Aggression-Related Biases of Attention and Interpretation’.

N.H.A. AlMoghrabi verdedigt haar proefschrift, getiteld: ‘Cognitive Bias Modification for Aggression-Related Biases of Attention and Interpretation’.

• Logo Erasmus School of Law - 220x220

Promotie L. (Lisa) van Reemst

Op donderdag 5 maart 2020 verdedigt L. van Reemst haar proefschrift, getiteld: ‘Emergency Responders at Risk. An empirical analysis of the relationship between emergency responders’ characteristics and their exposure to aggression by citizens’.

L. van Reemst verdedigt haar proefschrift, getiteld: ‘Emergency Responders at Risk.

• Promotie R.N.M. (René) Bot

Op vrijdag 6 maart 2020 verdedigt R.N.M. Bot zijn proefschrift, getiteld: ‘Naar een conceptueel integratief proces framework van de performance van interorganisationele samenwerking’.

R.N.M. Bot verdedigt zijn proefschrift, getiteld: ‘Naar een conceptueel integratief proces framework van de performance van interorganisationele samenwerking’.

• Foto van Erasmus School of Law

Promotie G.A.H. (Gregory) Bakhuis

Op vrijdag 6 maart 2020 verdedigt G.A.H. Bakhuis zijn proefschrift, getiteld: ‘Autonomie, toezicht en interventie in de Caribische landen van het Koninkrijk der Nederlanden’.

G.A.H. Bakhuis verdedigt zijn proefschrift, getiteld: ‘Autonomie, toezicht en interventie in de Caribische landen van het Koninkrijk der Nederlanden’.

• Promotie E. (Eralda) Asllanaj

Op dinsdag 10 maart 2020 verdedigt E. Asllanaj haar proefschrift, getiteld: ‘Sex Disparities in Cardiometabolic Health’.

E. Asllanaj verdedigt haar proefschrift, getiteld: ‘Sex Disparities in Cardiometabolic Health’.

• Promotie K. (Kasiphak) Kaikaew

Op woensdag 11 maart 2020 verdedigt K. Kaikaew zijn proefschrift, getiteld: ‘Sex Differences in the Control of Adipose Tissue Function’.

K. Kaikaew verdedigt zijn proefschrift, getiteld: ‘Sex Differences in the Control of Adipose Tissue Function’.

• Thumbnail

Promotie L.N. (Lara) Hoeben Mannaert

Op vrijdag 13 maart 2020 verdedigt L.N. Hoeben Mannaert haar proefschrift, getiteld: ‘Language Comprehension: Examining the Dynamic Changes in Activation of Mental Simulations’.

L.N. Hoeben Mannaert verdedigt haar proefschrift, getiteld: ‘Language Comprehension: Examining the Dynamic Changes in Activation of Mental Simulations’.