Psychologen voor studenten

De campus is momenteel beperkt toegankelijk. Daarom vinden de meeste afspraken online plaats. We gebruiken hiervoor MS Teams. In je ontvangstbevestiging lees je verdere instructies. Mail bij vragen naar studentpsychologists@eur.nl.

Doelstelling van de studentenpsychologen is het verlenen van hulp aan studenten, bij studieproblematiek en problemen van psychische, sociale en/of emotionele aard, wanneer deze de voortgang van de studie belemmeren. Wanneer de studentenpsychologen de student niet de noodzakelijke hulp kunnen bieden, dan verwijzen ze naar andere externe hulpverlenende instanties. In het menu hiernaast kun je een afspraak inplannen.


Belangrijk!
Indien je klachten dermate hoog zijn dat je op korte termijn hulp nodig hebt, adviseren we je om direct contact op te nemen met je huisarts. Er zijn weleens langere wachttijden voor een intakegesprek. We doen ons best om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Als je een afspraak gemaakt hebt en deze is niet meer nodig, zeg deze dan tijdig af. Op dat tijdstip kan dan een andere student geholpen worden. Indien de wachttijd voor jou te lang is, adviseren wij je elders hulp te zoeken. Neem dan bijvoorbeeld contact op met je huisarts.

De studentenpsychologen van de EUR

 • Mw. L.J. (Lucille) Mac Nack MSc
  Woudestein: Ma, di, vrij

 • Mw. drs. I. (Iris) Bergwerff - van der Giessen 
  Promovendi-psycholoog
  Woudestein: Ma, vrij
   

 • Mw. M.J. (Marit) Spillenaar Bilgen Msc
  Woudestein: Ma, di, woe, vrij

 • Mw. drs. A.M. (Jeannette) Selle 
  Woudestein: Ma, di, woe

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen