Afspraak maken - Consult

Students on campus Erasmus University Rotterdam

Het team studentenpsychologen verleent in gezamenlijkheid hulp aan studenten met lichte klachten van psychische, sociale en/of emotionele aard. Wanneer de studentenpsychologen niet de juiste ondersteuning kunnen bieden, dan verwijzen ze naar andere interne en/of externe hulpverlenende instanties.

Afspraak maken        

Je kunt maximaal 6 weken van tevoren inschrijven voor een consult. Is er geen online of campusafspraak beschikbaar? Dan zijn alle opties voor de komende 6 weken volgeboekt. Er komen elke werkdag weer nieuwe afspraakopties bij. Als de huidige wachttijd te lang is gezien de ernst van je klachten, neem dan contact op met je huisarts.

Hieronder kun je een afspraak maken voor een consult met een studentenpsycholoog. Je kunt kiezen tussen een afspraak op de campus of online (via MS Teams). Om de beschikbaarheid te zien, selecteer je bij ‘afspraaktype’ eerst de afspraaksoort van je keuze. De wachttijden kunnen verschillen voor consulten online of op de campus. Bij eventuele vervolggesprekken kan er in overleg met de betreffende psycholoog opnieuw gekozen worden tussen afspraken online of op de campus.                                                                                                                       

Privacy

Voor de studentenpsycholoog geldt een beroepsgeheim. Je gegevens mogen alleen gedeeld  worden als je daar  expliciet toestemming voor geeft. Dit delen kan nodig zijn in de gevallen waarin de studentenpsycholoog over jou of je behandeling moet overleggen met betrokken collega-studentenpsychologen. Met je aanmelding gaan wij ervan uit dat je hier toestemming voor geeft.

Let op! Gebruik tijdens het aanmelden je studenten e-mailadres; 123456ab@student.eur.nl. In je ontvangstbevestiging lees je verdere instructies.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen