Afspraak maken - Consult

Students on campus Erasmus University Rotterdam
Afspraken met de studentenpsychologen vinden zowel online (via MS Teams) als op de campus plaats. In je ontvangstbevestiging lees je verdere instructies. Mail bij vragen naar studentpsychologists@eur.nl.

Bij een consult met de studentenpsycholoog worden je problemen, klachten, sterke kanten en hulpvraag besproken om samen te kunnen beslissen of en wat voor verdere hulp passend is. Dit kan begeleiding zijn vanuit de studentenpsychologen door deelname aan een groep (check hier het actuele aanbod) of een kort individueel traject, of doorverwijzing naar andere interne of externe hulp. Als het consult nog niet voldoende duidelijkheid geeft, zal de psycholoog een vervolggesprek aanbieden, gericht op verdere verheldering en besluitvorming over passende hulp.

Hieronder kun je een afspraak maken voor een consult met een studentenpsycholoog. Je kunt kiezen tussen een afspraak op de campus of online. Om de beschikbaarheid te zien, selecteer je bij ‘afspraaktype’ eerst de afspraaksoort van je keuze. Let op! De wachttijden kunnen verschillen voor consulten online of op de campus. Bij eventuele vervolggesprekken kan in overleg met de betreffende psycholoog opnieuw gekozen worden tussen afspraken online of op de campus.

Je kunt maximaal 6 weken van tevoren inschrijven voor een consult. Is er geen online of campus afspraak beschikbaar? Dan zijn alle opties voor de komende 6 weken volgeboekt.
Er komen elke werkdag weer nieuwe afspraakopties bij. Als de huidige wachttijd te lang is gezien de ernst van je klachten, neem dan contact op met je huisarts.

Privacy
Alle informatie die je met de studentenpsychologen deelt, wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder jouw toestemming delen we geen informatie met anderen binnen of buiten de universiteit.

Let op! Gebruik tijdens het aanmelden je studenten e-mailadres; 123456ab@student.eur.nl.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen