Universiteitspsychologen voor studenten

Doelstelling van de universiteitspsychologen is het verlenen van hulp aan studenten, bij studieproblematiek en problemen van psychische, sociale en/of emotionele aard, wanneer deze de voortgang van de studie belemmeren. Wanneer de universiteitspsychologen de student niet de noodzakelijke hulp kunnen bieden, dan verwijzen ze naar andere hulpverlenende instanties. In het menu hiernaast kun je een afspraak inplannen.


Belangrijk!
Indien je klachten dermate hoog zijn dat je op korte termijn hulp nodig hebt, adviseren we je om direct contact op te nemen met je huisarts. Er zijn weleens langere wachttijden voor een intakegesprek. We doen ons best om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Als je een afspraak gemaakt hebt en deze is niet meer nodig, zeg deze dan tijdig af. Op dat tijdstip kan dan een andere student geholpen worden. Indien de wachttijd voor jou te lang is, adviseren wij je elders hulp te zoeken. Neem dan bijvoorbeeld contact op met je huisarts.

De universiteitspsychologen van de EUR

 • Sachlan Apil

  Dhr. drs. S.R.A. (Sachlan) Apil 
  Woudestein: Ma t/m do

 • Lucille Macnack

  Mw. L.J. (Lucille) Mac Nack MSc
  Woudestein: Ma, di, vrij

 • Mw. drs. I. (Iris) Bergwerff - van der Giessen 
  Promovendi-psycholoog
  Woudestein: Ma, di, woe (even weken)
  Afwezig voor zwangerschapsverlof van 18 december 2019 tot 4 mei 2020. Tijdens deze periode wordt de dienst waargenomen door Lucille Mac Nack en Sanne Douma.

 • Mw. M.J. (Marit) Spillenaar Bilgen Msc
  Woudestein: Ma, di, woe, vrij

 • Mw. drs. A.M. (Jeannette) Selle 
  Woudestein: Ma, di, woe

 • Sanne Douma, universiteitspsycholoog

  Mw.  S.J.M. (Sanne) Douma 
  Woudestein: Ma, di