TOP Trainingen EUR

Haal het beste uit jezelf en de organisatie
Campus Woudestein at night

Bij de Erasmus Universiteit Rotterdam wordt jouw persoonlijke en professionele groei actief gestimuleerd. Vanaf het moment dat je bij ons start tot het moment van vertrek, staan we klaar om je te ondersteunen tijdens jouw reis. Het Learning & Career Centre (LCC) biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden om dit te faciliteren, waaronder introductiedagen, trainingen en individuele coaching.

De EUR is 'A Great Place to Grow'. Het Trainings- en Ontwikkelingsplatform van het LCC staat klaar om medewerkers te adviseren en ondersteunen bij het versterken van hun leerervaring, persoonlijke groei, effectiviteit en kennisdeling.

Verdiep jij je in het omgaan met perfectionisme of verbreed jij je kennis met een training over effectief beïnvloeden? Ontdek het volledige aanbod aan trainingen bij TOP. Voor de financiering van deze trainingen kun je gebruik maken van je Persoonlijk Carrièrebudget. Als medewerker heb je dit budget tot je beschikking om te investeren in je eigen leer- en ontwikkelingsdoelstellingen.

Ben je al medewerker bij de EUR? Neem een kijkje op myeur.nl voor meer informatie over de het LCC, het Persoonlijk Carrierebudget en voor het aanbod van TOP in het Portaal voor Persoonlijke Ontwikkeling.

TOP Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks updates over het trainingsaanbod & tips over leren en ontwikkelen binnen EUR

Wil jij jezelf ontwikkelen? En vind je het leuk om internationale ervaring op te doen?

De EUR biedt jou de mogelijkheid om op werkbezoek te gaan bij een buitenlandse universiteit

GoodHabitz Online Trainingen

Medewerkers hebben toegang tot GoodHabitz. Altijd en overal leren, op het moment dat het jou uitkomt.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen