Onze werkgeversvisie

Lachende studenten tijdens college

Bij de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) zijn we altijd op zoek naar gedreven mensen die zich in willen zetten voor een mooiere wereld. Ambitieuze academici en professionals die het belangrijk vinden hun kennis, vaardigheden en ervaringen aan te wenden voor een betere en inclusievere samenleving. Dat is wat Being an Erasmian volgens ons is. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door wereldburgerschap en een grote maatschappelijke betrokkenheid, ook als werkgever.

Creating Positive Societal Impact

Werken bij de EUR staat voor een baan met impact. We dragen onze missie, creating positive societal impact, breed uit. In ons onderwijs en onderzoek is deze missie uiteraard prominent aanwezig. Maar we kijken verder, met initiatieven als het Erasmus Food Lab, Erasmus Love Lab, groene keuzes bij het bouwen op de campus, Impact at the Core en verscheidene andere duurzaamheidsprojecten. Ook op internationaal vlak streeft de EUR naar verbinding en samenwerking, waaronder door deelname aan Unic. In de komende jaren willen we ons, intern en extern, nog verder toeleggen op positive societal impact.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Bij de Erasmus Universiteit Rotterdam begrijpen we als geen ander het belang van persoonlijke en professionele ontwikkeling. We willen een omgeving creëren waarin jij kunt floreren en waar je continu leert van collega’s en experts in jouw vakgebied. Daarnaast beschik je over een persoonlijk opleidingsbudget en volg je naar eigen inzicht trainingen en opleidingen die je helpen groeien als professional én als mens. Als Erasmus Universiteit Rotterdam zijn we ervan overtuigd dat investeren in de ontwikkeling en het welzijn van onze medewerkers essentieel is.

Stimuleren van creativiteit en ondernemerschap

Om innovatief te kunnen zijn is het van groot belang anders naar onderwerpen te kunnen en durven kijken, creatief te zijn en buiten de geijkte kaders te denken, kansen te zien en daarop in te springen. Vanuit de EUR stimuleren we je jouw eigen, unieke manier van denken te ontwikkelen en zo tot nieuwe inzichten te komen. We nodigen je dan ook van harte uit om dit te doen.

Internationaal en inclusief

De Erasmus Universiteit Rotterdam neemt het voortouw op het gebied van diversiteit en inclusiviteit. Middels activiteiten, onderzoek, beleid en communicatie streven we ernaar dat al onze medewerkers, studenten en bezoekers, ongeacht hun genderidentiteit of- uiting, seksuele geaardheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of een ander aspect dat hen uniek maakt – zichtbaar of onzichtbaar – zich binnen de EUR thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Als EUR kijken we, letterlijk en figuurlijk, over grenzen heen. Op deze manier streven we naar echte inclusie en zien we diversiteit als een kracht. Lees hier meer over onze voorzieningen voor internationale medewerkers.

Samen werken aan balans

Steeds meer mensen streven naar een baan met ruimte voor ontwikkeling én een goede balans tussen werk en privé. Als werkgever proberen we hier zo goed mogelijk in mee te denken, want we begrijpen dat het leven om meer draait dan werk alleen. Zo biedt de EUR verscheidene services die een juiste balans aanmoedigen en kunnen bevorderen, waaronder een uitgebreide verlofregeling van ruim acht weken per jaar, work-life balance coaches en volledig betaald aanvullend geboorteverlof. Het is voor veel functies mogelijk om je werktijden flexibel in te richten en we stimuleren een gezonde mix van thuiswerken en werken op de campus met ons Blended Working-beleid.

Making Minds Matter

Onze universiteit heeft een duidelijke missie: het creëren van positieve maatschappelijke impact, op de Erasmiaanse manier.

Studenten nemen een selfie van zichzelf.

Ons aanbod

Alles wat je moet weten over onze arbeidsvoorwaarden

Campus Woudestein

Onze mensen en hun verhalen

Wil jij weten hoe het is om te werken bij EUR?

Studying in a busy library

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen