Word SMF ambassadeur

Students exchange ideas to each other

Word een SMF ambassadeur!

Team Studeren met een Functiebeperking (SMF) werkt met een groep van SMF ambassadeurs. Dit team bestaat uit studenten met een functiebeperking die zich voor andere studenten met een functiebeperking en voor de universiteit willen inzetten.

Is dit misschien iets voor jou? Lees hieronder wat het inhoudt.


Wat doe je als SMF ambassadeur?

Dit zijn de taken die je als SMF ambassadeur kan doen:

 • Je begeleidt als peercoach andere studenten. Dit kan om studiegerelateerde zaken gaan (zoals hulp bij het maken van een planning of het uitproberen van verschillende studeermethodes), maar ook om niet-studiegerelateerde zaken (zoals het bieden van een luisterend oor of het leggen en onderhouden van sociale contacten). In de meeste gevallen ligt de hulpvraag van studenten bij studievaardigheden.
   
 • Je neemt deel aan policy panels waarbij we je vragen mee te denken over beleidszaken en de invloed hiervan op studenten met een functiebeperking. Deze vinden maximaal 2x per jaar plaats.
   
 • Je bent aanwezig zijn bij events (zoals de Open Dag) waarbij je studenten (en hun ouders) voorlicht over het studeren bij EUR en de voorzieningen die mogelijk zijn.
   
 • Je bent een onderdeel van het team van SMF ambassadors, neemt deel aan het ambassadeursoverleg en deelt informatie en/of ervaringen met het team.


Hoe word je SMF ambassadeur?

Heb je interesse om SMF ambassadeur te worden? Leuk!

 • Neem contact met ons op via smf@eur.nl en licht kort toe wie je bent, wat je studeert en waarom je SMF ambassadeur wilt worden. Je krijgt binnen een week antwoord van ons!
 • Een Team SMF-medewerker plant een kennismakingsgesprek met je in. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur. Aan de hand van dit gesprek zullen we besluiten of we je een contract aan bieden. Hier komen we binnen enkele dagen per e-mail bij je op terug.
 • Goed nieuws? Dan krijg je een 0-urencontract bij EURflex waarbij je wekelijks uren kunt schrijven als je die week hebt gewerkt. Het aantal uren kan verschillen. Als je als peercoach een student begeleidt, werk je gemiddeld tussen 0,5 en 2 uur per week. Houd er dus rekening mee dat je niet wekelijks een vast aantal uren werkt. Daarnaast kan het soms ook even duren voordat je kunt werken (omdat wij afhankelijk zijn van de aanvraag, events etc.). Het is dus een flexibele bijbaan!

Twijfel je of het iets voor je is of heb je vragen? Stuur gerust een mail naar smf@eur.nl.

Als SMF-ambassador hoop ik dat andere studenten niet opnieuw het wiel hoeven uit te vinden.

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen