EsCHER Nieuws & Agenda

EsCHER logo

Volg hier het laatste nieuws over Erasmus Centre for Health Economics Rotterdam (EsCHER) seminars, evenementen en promoties.

Seminars

EsCHER organiseert regelmatig seminars waarin (inter)nationale gezondheidseconomen hun lopende onderzoek presenteren. Deze seminars worden gesponsord door het Tinbergen Institute.

Voor meer informatie over de geplande reeks seminars klik hier.

ISQOLS Rotterdam 2020
International Society for Quality-of-Life Studies

ISQOLS conference 2020

Het 18e congres van de International Society for Quality-of-Life Studies (ISQOLS) wordt dit jaar gehouden in Rotterdam, Nederland. Het ISQOLS 2020 congres biedt een plek voor discussie voor bevindingen van onderzoek op het gebied van kwaliteit van leven, welzijn en geluk.

Voor meer informatie en registratie klik hier.

EuHEA

EuHEA PhD 2020: Online workshop

EsCHER organiseert de eerste online EuHEA PhD Student-Supervisor and Early Career Researcher Conference workshop op 3 en 4 september 2020.

Voor meer informatie en registratie klik hier.

Promotie: Stefan Lipman

Op 15 oktober 2020 verdedigt Stefan Lipman zijn proefschrift "Decisions about Health: Behavioral experiments in health with applications to understand and improve health state valuation".

Voor meer informatie over dit proefschrift en de geplande verdediging klik hier.

Library

Livestream: Resultaten NICER pilot

Op 22 oktober 2020 presenteert iMTA de eerste resultaten van de Netherlands Initiative for Cost Effectiveness Research (NICER) pilot in een livestream.

NICER richt zich op de kosteneffectiviteitsanalyse van vier behandellandschappen: alle behandelingen bij multiple myeloom, melanoom, relapsing remitting en secundaire progressieve multiple sclerose, en het gebruik van kosteneffectiviteitsgegevens bij aankoopbeslissingen in ziekenhuizen en bij zorgverzekeraars.

Klik hier voor meer informatie over NICER en de livestream.

Volg ons op social media