Beroeps- en studiekeuzetest

In een beroepentest geef jij aan wat jouw interesses en voorkeuren zijn in sectoren en activiteiten. Vervolgens kun je met een studentendecaan of loopbaanadviseur een vertaalslag maken naar welke beroepen en soorten opleidingen mogelijk bij jou aansluiten.  

Beroepentest

Je kunt een afspraak bij de studentendecaan of loopbaanadviseur plannen. Tijdens deze afspraak bespreken we of de beroepentest goed aansluit bij jouw vraag. Na het gesprek krijg je een link toegestuurd waarmee je de beroepentest kunt maken. In een nagesprek kan je de uitkomsten uit de beroepentest bespreken met de studentendecaan of loopbaanadviseur. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van de beroepentest.   

Studiekeuzetest

Naast de beroepentest kun je ook een betrouwbare gratis studiekeuzetest afleggen. De uitkomst van deze test is een overzicht met bachelor- of masterstudies, die bij jouw interesseprofiel aansluiten. Voor de studiekeuzetest hoef je niet eerst een afspraak te maken bij de studentendecaan of loopbaanadviseur. Die kun je zelf via bovenstaande link vinden en maken.  

Beroeps- en studiekeuze test

Studieswitch workshop

Oriëntatie

Studieswitch

Verkennen

Studieswitch

Verdiepen

Studieswitch

Beslissen

Studieswitch

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen