Hoe blijf je groeien?

Neem de controle in handen over je carrière
Students on campus Erasmus University Rotterdam

Als universiteit zijn we goed bekend met het onderwerp ontwikkeling en erkennen we het belang ervan. Daarom stimuleren we je om een actieve rol te nemen bij het vormgeven van je loopbaan en helpen we je om je te ontwikkelen in de richting die jij ambieert. We helpen je hiermee door een omgeving te creëren waarin je optimaal kunt leren en hebben een breed trainingsaanbod voor verdieping of verbreding. Jouw manager en ons TOP-team kunnen je persoonlijke begeleiding bieden om die volgende stap inzichtelijk te maken en je te helpen deze te bereiken. 

Great Place to Grow

Leren en ontwikkelen is van groot belang, zowel voor de organisatie als voor de medewerker. We investeren daarom in onze medewerkers en bieden hen kansen om in zichzelf te investeren. Vanuit het Learning & Career Centre willen we hieraan bijdragen door een lerende cultuur en een veilig werkklimaat te stimuleren. We noemen dit een ‘Great Place to Grow’. 
Meer lezen over de visie Great Place to Grow?

Opleidingen & trainingen

Door het volgen van opleidingen en trainingen kun je als medewerker je kennis verbreden en up to date blijven van nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied. Ons Trainings- en Ontwikkelingplatform (TOP) biedt verscheidene mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Een overzicht van de trainingen vind je hier. Externe trainingen op kosten van de EUR zijn in overleg met je manager vaak ook mogelijk. 

Ontwikkeldagen

Als EUR-medewerker heb je recht op minimaal twee ontwikkeldagen per jaar. Deze dagen zijn bedoeld voor de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Samen met je leidinggevende bespreek je jouw ambities en bepaal je hoe je deze dagen het beste in kunt zetten. 

Persoonlijk carrièrebudget

Heb je een cursus op het oog die je wil gaan volgen? Als EUR-medewerker heb je recht op €500 per jaar die je vrij kunt besteden aan producten of diensten die jij noodzakelijk acht voor je ontwikkeling. Dit persoonlijk carrièrebudget kan in overleg met je leidinggevende aangevuld worden met budget vanuit de afdeling voor cursussen die een directe bijdrage leveren aan de functie die je bekleedt of in de nabije toekomst zal bekleden.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen