Afspraak maken - Algemene intake

Afspraken van de studentenpsychologen vinden zowel online als op campus plaats. We gebruiken hiervoor MS Teams. In je ontvangstbevestiging lees je verdere instructies. Mail bij vragen naar studentpsychologists@eur.nl.

In een algemene intake worden je problemen, klachten, achtergrond en hulpvraag besproken om zodoende goed te kunnen bepalen wat voor verdere hulp passend is. Dit kan begeleiding zijn vanuit de studentenpsychologen door deelname aan een groep of een (meestal) kort individueel traject of doorverwijzing voor gespecialiseerde of langdurige behandeling. 

Hieronder kun je een afspraak maken voor een intake met een studentenpsycholoog op een door jou gewenst tijdstip. Je kunt kiezen uit twee varianten voor deze afspraak: online of op de campus. Om de beschikbaarheid te zien, selecteer je bij ‘afspraaktype’ eerst de afspraaksoort van je keuze. Daarna verschijnen de beschikbare data en tijden.

Je kunt tot maximaal 6 weken van te voren inschrijven voor een intake. Is er geen online of campus afspraak beschikbaar? Dan zijn alle opties voor de komende 6 weken volgeboekt.
Er komen elke werkdag weer nieuwe intake opties vrij. Als de huidige wachttijd te lang is gezien de ernst van je klachten neem dan contact op met je huisarts.

Let op! Gebruik tijdens het aanmelden je studenten e-mail. (123456ab@student.eur.nl)

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen