Open Air Cinema: The Florida Project
Film

Open Air Cinema: The Florida Project

Begindatum

maandag 10 sep 2018, 20:00

Einddatum

maandag 10 sep 2018, 23:00

Do not reuse this photo (for more information: studiumgenerale@eur.nl)

Om de start van het seizoen feestelijk te openen, organiseren we (Studium Generale & ESN-Rotterdam) weer onze inmiddels beroemde Open Air Cinema.

De film die vertoond wordt is The Florida Project:
In de schaduw van Disney World, Florida, woont Halley met haar zesjarige dochter Moonee in een motelkamer. Door de ogen van de goedgebekte Moonee is die armoedige omgeving niet treurig: de strook aan goedkope motels en talrijke fastfoodketens is kleurrijk en avontuurlijk. Eten is er zoet, regels zijn er weinig en toezicht is niet nodig. Moonee moet hooguit rekening houden met de licht ontvlambare manager Bobby (Willem Dafoe, een van de weinige professionele acteurs in deze film), al vormt zijn frustratie juist een bron van haar vermaak.

In een lyrische stijl zwiept de camera mee als Moonee en haar vriendjes door het motel racen. De montage is energiek, de toon luid en humoristisch. Door deze warme film schemert echter ook een treurig drama. Door Moonee's jeugdige blik op de wereld ziet ze niet in dat zij en haar moeder in diepe financiële problemen zitten.

Wij verzorgen kussens en dekentjes zolang de voorraad strekt, voor drankjes en snacks kun je terecht in het Erasmus Paviljoen.

Bij slecht weer wijken we uit naar een van de volgende data: 12, 17 of 26 september, dus hou onze site en facebook in de gaten voor updates.

Met ESN-Rotterdam & Outdoor Cinema

The Florida Project

Meer informatie

Datum: maandag 10 september 2018 (alternatieve data: 12, 17 & 26 September)
Tijd: 20.15-23.00 uur (inloop: 20.00 uur)
Locatie: Vijver naast het Erasmus Paviljoen

Ticket informatie
Toegang: € 3,50

Georganiseerd door Studium Generale en ESN Rotterdam in samenwerking met Outdoor Cinema