Learning & Innovation bEURs

Kamer
Forumzaal - Van der Goot Building
Join us at the Learning & Innovation bEURs on September 19th 2018

Op 19 september van 9:00 – 13:00 vindt de Learning & Innovation bEURs plaats. Dit jaar is het thema onderwijsonderzoek. Welke onderwijsvernieuwing werkt echt? Welke aanpak is evidence-based effectief en draagt bij aan kwaliteitsverbetering van het onderwijs?

Tijdens de bEURs kun je kiezen uit verschillende interactieve break-outsessies van inspirerende onderzoekers. Tijdens deze sessie ben je van harte welkom om mee te discussiëren over het onderwerp.

Na de break-outsessies is er een Learning & Innovation Markt. Hier kun je vragen stellen aan de mensen die zich actief bezighouden met het vernieuwen van het onderwijs aan de EUR. Denk aan digitaal toetsen, FeedbackFruits of het nieuwe Learning Innovation Lab.

• Door Michaéla Schippers, Ad Scheepers & Erik Kole

• Door Martine Baars

Tijdens deze break-outsessie vormen twee vragen de leidraad: What are the benefits of collaborative learning? And how can we combine collaborative learning and online learning?

• Door Marloes Broeren

• Door Karen Steegers-Jager

Beoordelaars verschillen vaak in hun oordelen over het functioneren van studenten in praktijksituaties. Kunnen we dit oplossen, bijvoorbeeld door beoordelaars te trainen, of helpt dat niet? En is het eigenlijk wel een probleem?

• Door Marieke Meeuwisse en Rick Wolff

• Door Marcus Specht, Centre for Education & Learning professor

• 09:00Inloop
    09:30Opening
    09:45Start pitches
    10:15Keuze voor break-out sessie, naar de zaal lopen
    10:45Break-out sessies
    11:45Plenaire afsluiting
    12:00Lunch inclusief Learning & Innovation Markt
    13:00Einde bEURs

Meld je via het formulier hieronder aan voor de Learning & Innovation bEURs op 19 september 2018.

Dietary restrictions

The data of this form will be used to administrative and communication purposes. The data will be saved two months after the event has taken place. Your information will be treated confidentially.

Privacy Statement Erasmus University Rotterdam