Erasmus Universiteit Rotterdam 110 jaar

Overzicht Campus Woudestein met Lustrum logo.

Ons 22e Lustrumfeest

Op 8 november 2023 bestaat onze universiteit 110 jaar. Dit willen we met jullie vieren: studenten, alumni, collega's en alle Rotterdammers. Het hele collegejaar is het feest.

Lees alles over onze geschiedenis
Studenten liggen in de zon langs de vijver.
Alexander Santos Lima

Programma

Het lustrumjaar loopt van de zomer 2023 tot en met het einde van het collegejaar in de zomer van 2024. De officiële start van de 110e verjaardag van onze universiteit is de Opening Academisch Jaar. Dit vieren we op maandag 4 september 2023 in de Laurenskerk midden in de stad. Het wordt de aftrap van een jaar waarin we samen leren, ontdekken en vieren. De dies natalis is natuurlijk de echte verjaardag van onze universiteit op 8 november 2023. Het programma vullen we komende tijd aan met verschillende academische en culturele activiteiten.

Contact

Wil je meer weten over het 110-jarig lustrum van Erasmus Universiteit Rotterdam, of heb je andere vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar lustrum@eur.nl

Aankomende lustrumevenementen

 • Eurekaweek

  De Eurekaweek is dé introductieweek van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) en is bedoeld voor alle aankomende studenten aan de EUR.
  Studenten op de campus tijdens de Eurekaweek.
 • Opening Academisch Jaar

  De Opening van het Academisch Jaar staat in het teken van het 110-jarig lustrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
  Opening Academic Year 2022 - Cortège rainbow runway
 • Finale Erasmus University Challenge

  Na vijf maanden is het eindelijk zo ver: de finale van de 2e Erasmus University Challenge! Tijdens de finale pitchen de deelnemers hun idee voor een jury.
  Erasmus University Challenge winners

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen