International Welcome Event

Let op: het programma op zondag is niet verplicht en is niet de officiële opening voor internationale studenten. De week wordt officieel geopend op maandagochtend. 

Op zondag 19 augustus is er een International Welcome Event georganiseerd voor internationale studenten, die net aangekomen zijn in Nederland. Tijdens deze dag kun je een aantal zaken in gang zetten of regelen, zoals een Nederlandse Simkaart of een OV-chipkaart. ESN Rotterdam zal ook aanwezig zijn om informatie te verschaffen over wonen en studeren in Nederland. Je kunt ook bij hen terecht met allerlei vragen. Daarnaast kunnen er Nederlandse spelletjes gespeeld worden om alvast andere internationale studenten te leren kennen. 

Het programma ziet er als volgt uit:

11.30 - 12.00Aankomst
12.00 - 14.30Informatie Markt & Oud-Hollandse spelletjes
14.30 - 17.30Welkomst drankje bij Cafe In de Smitse

De informatie markt en de spelletjes vinden plaats in het Theil gebouw. Je kunt de bewegwijzering op de campus volgen richting dit gebouw. 

 

Als je een ticket met overnachting hebt geboekt, kun je vanaf zondagavond al op campus slapen. Je bagage kun je achterlaten bij de 'Bagage drop off' op de informatie markt. 

Als je een kaartje hebt gekocht voor de Eurekaweek, zul je een e-mail ontvangen over hoe je je in kunt schrijven voor deze dag.