Wetenschapscafé commissie

Roy Simons

Roy heeft Life Science & Technology gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft en promoveert nu bij het departement van Genetische Identificatie aan het Erasmus Medisch Centrum. Hij ontwikkelt een methode om de leeftijd van een mens te bepalen uit een forensisch monster. Daarnaast kan je hem in zijn vrije tijd vinden in de boulderhal of in de buurt van een bordspel of een boek. Roy is algemeen lid van de commissie Wetenschapscafé Rotterdam.

Michelle van der Slot

Michelle heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Ze heeft twee jaar gewerkt als arts-assistent op de afdeling Urologie in het Deventer Ziekenhuis en Amphia in Breda. Momenteel promoveert zij bij het Anser prostaatcentrum en doet zij onderzoek naar verbetering van de prostaatkankeroperatie. In haar vrije tijd houdt ze van hardlopen, tennissen en backpacken. Michelle is algemeen lid van de commissie Wetenschapscafé Rotterdam.

Phuong Hoan Le

Hoan heeft Geschiedenis, Media Studies, en Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Ze werkt hier nu als docent-promovendus in media en communicatie, en doet onderzoek over social media gebruik binnen organisaties en de identificatie van werknemers met de organisatie waar ze werken. Om te ontspannen, heeft ze een lijst aan boeken en netflixseries, doet ze graag yoga, bezoekt ze films, documentaires en lezingen met vrienden, en (co-)organiseert ze soms spelletjesavonden. Hoan is algemeen lid van de commissie Wetenschapscafé Rotterdam.

Michèle Molendijk

Michèle heeft Biologie gestudeerd en daarna een Master Infection and Immunity gedaan aan de Universiteit Utrecht. Nu promoveert zij in zowel de virologie als microbiologie. Tijdens haar promotie bekijkt zij of we virussen in kunnen zetten om bacteriën te doden en zo moeilijke infecties kunnen bestrijden. In haar vrije tijd houdt Michèle van sporten, koken en (vooral) eten met vrienden, nieuwe restaurantjes ontdekken en haar uit de hand lopende planten collectie verzorgen.

Linette van Duijn

Linette heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Na haar onderzoekstage werkt zij sinds 2017 als promovendus op de afdeling Gynaecologie en Verloskunde en doet onderzoek naar leefstijl en vruchtbaarheid. In haar vrije tijd houdt zij van lezen, sporten en het bezoeken van muziekfestivals. Linette is algemeen lid van de commissie Wetenschapscafé Rotterdam

Mirte Boelens

Mirte heeft Nutritional Epidemiology & Public Health gestudeerd aan de universiteit van Wageningen. Sinds 2018 werkt ze als junior onderzoeker/promovendus op de afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg van het Erasmus MC. Ze doet onderzoek naar het effect van onder andere armoede, migratie en het opgroeien in een achterstandsbuurt op de gezondheid van kinderen. Hierbij kijkt ze zowel naar de lichamelijke gezondheid als geestelijke gezondheid. In haar vrije tijd houdt ze van hardlopen, viool spelen, bordspelletjes en lezen. Mirte is algemeen lid van de wetenschapscommissie.

Lisanne Veter

Lisanne heeft aan de Vrije Universiteit in Amsterdam bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen en master Organisatiewetenschappen afgerond. Aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft zij een Bedrijfskunde master voltooid. Sinds september 2018 houdt Lisanne zich bezig met promotieonderzoek bij het Erasmus Governance Institute. Ze onderzoekt hoe de persoonlijkheid en waarden van bestuurders van invloed zijn op (sociaal maatschappelijke) bedrijfsresultaten. Hiervoor kijkt ze voornamelijk naar de invloed van politieke overtuigingen, sociaal economische achtergrond en ‘life events’. In haar vrije tijd houdt ze van reizen, sporten en afspreken met vriendinnen. Lisanne is algemeen lid van de commissie Wetenschapcafé Rotterdam.

Astrid van Stigt

Astrid heeft geneeskunde gestuurd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Wegens haar grote passie voor onderzoek heeft zij hierbij de  onderzoeksmaster Moleculaire Geneeskunde gedaan. Na een afstudeerstage bij de afdeling immunologie, is zij met veel plezier gestart als arts-promovendus waarbij zij onderzoek doet naar aangeboren immuunstoornissen. Gedurende haar studie heeft Astrid deelgenomen aan verscheidene beleidscommissies binnen de faculteit van geneeskunde. Daarnaast heeft ze een interesse in talen, waardoor ze momenteel een poging doet de Arabische taal meester te worden. Tevens gaat ze graag eropuit met haar gravel bike, waarbij ze elke keer weer verbaasd is over hoe mooi Nederland eigenlijk is. Astrid zet zich in als algemeen lid van de commissie Wetenschapscafe.

Rosa Coolen

Rosa heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Ze werkt nu als arts-onderzoeker op de afdeling urologie van het Erasmus MC. Daar doet ze onderzoek naar het verbeteren van de zorg voor patiënten met urine retentie. Daarbij onderzoekt ze de effectiviteit van een nieuwe behandeling voor deze patiënten. In haar vrije tijd doet ze graag aan hardlopen en fietsen. Daarnaast probeert ze in haar vrije tijd de Spaanse taal te leren middels een talencursus. Rosa is algemeen lid van de commissie Wetenschapscafé Rotterdam. 

Jasmin Seijbel

Jasmin Seijbel studeerde geschiedenis aan de Erasmus Universiteit, waarna zij de master International Relations and Global History volgde aan diezelfde universiteit en een master Cultural Anthropology and Development aan De KU Leuven. Sinds oktober 2019 werkt Jasmin als Phd-kandidaat aan de Erasmus School of History Culture and Communication. Ze onderzoekt antisemitisme in voetbal en (educatieve) projecten gericht op de bestrijding van antisemitisme en discriminatie binnen het Nederlands professioneel voetbal.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen