Lidmaatschap

Gaat u binnenkort met pensioen? Dan zijn er nog verschillende mogelijkheden om contact te houden met de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook kunt u nog gebruik blijven maken van bepaalde diensten voor medewerkers.

Contact houden met de universiteit na uw pensioen

Wanneer u als gepensioneerde of oud-medewerker de universiteit verlaat, ontvangt u van de afdeling HR een bericht over de mogelijkheden om contact te houden met de universiteit.

Daarop kunt u onder andere aangeven dat u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten die de EUR Werkgroep Gepensioneerden en Oud-medewerkers (GO Community) organiseert.

Heeft u deze informatie niet ontvangen en wenst u deze alsnog, stuur dan een mailbericht aan uw HR-contactpersoon. Wilt u zich aanmelden bij GO-EUR, vul dan dit formulier in en we houden u via de email op de hoogte

Diensten waar u nog recht op heeft na uw pensioen

Na uw pensioen kunt u nog gebruik blijven maken van de volgende regelingen:

  • De Zilveren Kruis Achmea collectieve ziektekostenverzekering, mits u daar reeds op collectieve voorwaarden verzekerd bent.

  • De collectieve autoverzekering bij Allianz, mits u daar reeds uw auto verzekerd hebt via de EUR.
  • Een inlogaccount, mits de eerste aanvraag voor een account geschiedt voor beëindiging van uw dienstverband. Meer informatie (op MyEUR).
  • Deelname aan Gepensioneerden Activiteiten (met o.a. Seniorenlunch, Terugkomprogramma op de EUR en het jaarlijkse voorjaarsuitje). U kunt zich hiervoor aanmelden via het webadres www.eur.nl/gepensioneerden.
  • De aanschaf van een Sportkaart tegen medewerkerstarief.