Contact

TOP staat voor je klaar

Stel je vraag aan TOP

Natuurlijk kun je ook bij TOP terecht als je niet meteen weet naar welke training of ontwikkelactiviteit je op zoek bent. TOP kan je helpen om jouw leerbehoefte te analyseren en te vertalen naar de juiste training.

Weet je wel welke training je wilt gaan volgen, maar staat deze niet in ons aanbod? Dan kunnen we je helpen bij het zoeken van een alternatief, binnen of buiten de EUR. TOP is goed op de hoogte van de verschillende activiteiten rondom training & ontwikkeling op de EUR en heeft tevens kennis van externe aanbieders.

Wil je aan de slag met je team? Ook dan kun je contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Tot slot staan wij natuurlijk altijd open voor tips en suggesties. Mis je een training in ons aanbod, of vind je het leuk om zelf een training te verzorgen? Wij wisselen graag met je van gedachten. 

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Wij zijn tijdelijk alleen te bereiken via het contactformulier of via de mail.
E: top@eur.nl
 

Ik ben/I am:

Velden met een (*) moeten verplicht worden ingevuld/Fields marked with an (*) are mandatory and shall be filled in

De persoonsgegevens die via dit formulier verkregen zijn, worden gebuikt voor trainingen van TOP ten behoeve van de deelnemersadministratie en/of communicatie. TOP gaat vertrouwelijk met persoonsgegevens om, met inachtneming van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Voor meer informatie verwijzen wij naar het Privacy Statement van de EUR.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen