Your next step

Bereid je voor op de volgende stap in je loopbaan

Wat wil ik echt in werk? Wat is de volgende stap in mijn loopbaan? Wat heb ik een andere werkgever of leidinggevende te bieden? Als alles mogelijk was dan …? Vragen die het merendeel van ons op een enig moment stelt. Goede vragen om regie te krijgen op je loopbaan, om (meer) energie, plezier en voldoening uit werk te halen. Your Next Step beantwoordt vragen als: Wie ben ik? Wat kan en wil ik? Hoe kom ik daar? Anders dan in een individueel traject bij een loopbaancoach, heb je in veel kortere tijd antwoorden, ontvang je feedback, ideeën en ervaringen vanuit de groep, ben je drie dagdelen echt even los van werk en breid je tegelijkertijd je netwerk uit. In deze training

  • Creëer je een actueel zelfbeeld;
  • Formuleer je je vervolgstap in je loopbaan;
  • Schrijf je een plan om je wens te realiseren.

Praktische informatie

Data:

16 en 23 maart 2023

Duur:

0900 - 1300

Locatie:Offline
Kosten:

Deze training wordt kosteloos aangeboden aan medewerkers van de EUR. Indien de inschrijving door de deelnemer wordt geannuleerd buiten de daarvoor vastgestelde termijn (zie annuleringsvoorwaarden) wordt een bedrag in rekening gebracht van €291. 

Deelnemers van de Universiteit Leiden, Universiteit Delft en EUR Holding betalen €291 per deelnemer.

Overig:Voor deze training ontvang je een certificaat bij een deelname van minimaal 80%.

In deze interactieve training wisselen korte theorie, zelfonderzoek en praktische opdrachten elkaar af. Voorafgaand aan de eerste dag ontvang je een voorbereidende opdracht. We gaan met de volgende onderwerpen aan de slag:

  • Ik: Je brengt in kaart waar je goed in bent, wat je (echt) leuk vindt om te doen en wat voor jou belangrijk is in werk. Dit door te kijken naar je vaardigheden, kwaliteiten, kennis en ook behoeften en drijfveren in werk.
  • Toekomst: Je onderzoekt wat je ideale vervolgstap of alternatieven kunnen zijn. Dit door je te verdiepen in je interesses, passies, wensen en behoeften en deze te vertalen in werkzaamheden, werkomgeving en rollen. Deze drie maak je concreet in denkbare functies en (type) organisaties.
  • Actieplan: Met een plan bepaal je hoe je je Next Step gaat bereiken. Je stippelt een concreet pad uit met acties die je (dichter)bij je doel brengt. Feedback en ideeën van andere deelnemers vullen je plan aan. Tevens krijg je zicht op wat je tegenhoudt en wat je kan helpen je doel te realiseren.

Persoonlijke effectiviteit: zelfreflectie
flexibel handelen,
Realiseren & evalueren: ondernemerschap

De training wordt verzorgd door Nanette Compeer, en Nicole van Dijk (loopbaancoaches op de EUR)

De training is geschikt als je bewust stil wilt of moet staan bij je volgende stap(pen) in je loopbaan, je van baan en/of werkomgeving wil of moet veranderen, maar niet of onvoldoende duidelijk hebt wat je te bieden hebt, wat je nu wilt en hoe daar te komen. 

Fit for the future

Wil je bewust(er) stil staan bij je werk en/of taken, maar zoek je niet direct een andere functie? Ben je op zoek naar nieuwe energie en/of een goede balans in je huidige baan? Kijk dan naar de training Fit for the future.

Door deze training weet ik wat ik wil en wat ik moet doen om dat te bereiken!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen