Trainingen Leidinggeven en beinvloeden

Leer hoe je medewerkers motiveert, inspireert en aanstuurt

Welke leiderschapsstijl past het beste bij jou? Hoe motiveer en inspireer je mensen? Hoe bereik je wat je wilt bereiken? Doe mee aan een van onze trainingen en leer hoe je het beste uit jezelf en je team haalt.  

Wie ben jij als leidinggevende? En wat moet je weten als je als leidinggevende aan de slag gaat bij de EUR? Deze dag is de kick-off van jouw carrière als leidinggevende aan de EUR. Lees verder.

Na het volgen van deze training heb je meer inzicht in jouw rol als leidinggevende en ben je vaardiger in het sturing geven aan en coachen van medewerkers. Lees verder. 

Na deze training voer je effectieve en resultaatgerichte R&O gesprekken met je medewerkers. Leer gesprekstechnieken of fris deze op. Leer duidelijke afspraken maken en sta stil bij hoe je in contact komt met medewerkers. Lees verder. 

In deze training voor ervaren leidinggevenden gaan we in op een aantal belangrijk thema's zoals verandermanagement en samenwerking over de grenzen van het eigen organisatieonderdeel. Daarnaast wordt gereflecteerd op een belangrijke beleidsthema's inclusief leiderschap, het vergroten van de mobiliteit en  het bespreekbaar maken van werkdruk.  Ervaringen uitwisselen en dilemma's delen vormen een rode draad in deze training.  Lees verder.

Leer hoe je collega's op een coachende manier kunt stimuleren, begeleiden en motiveren. Lees verder.

Leer hoe je draagvlak creëert voor jouw ideeën en op een natuurlijke wijze zaken voor elkaar krijgt. Lees verder. 

Deze interactieve training leert (nieuwe) internationale medewerkers en hun leidinggevenden de basisprincipes van interculturele communicatie. Doel van de training is om beter te begrijpen hoe de manier waarop we communiceren wordt bepaald door onze culturele achtergrond, en hoe deze verschillen tot misverstanden kunnen leiden. Lees verder.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen