Aansprakelijkheid en Verzekering

Meld je aan voor Masterclasses Aansprakelijkheid en Verzekering

Wil je  kennismaken met het boeiende terrein van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht? Dan is de Masterclass Aansprakelijkheid en Verzekering iets voor jou. Wegens succesvolle eerdere edities zal een serie Masterclasses Aansprakelijkheid en Verzekering worden georganiseerd voor goed presterende en  gemotiveerde studenten van Bachelor 3 (en de master Privaatrecht). De Masterclasses vormen een mooie opstap naar de gewilde selectiemaster Aansprakelijkheid en Verzekering.

In een serie van zes Masterclasses, gegeven op locatie van toonaangevende advocatenkantoren en verzekeringsmaatschappijen, maak je kennis met actuele rechtsontwikkelingen en leer je het betrokken kantoor kennen. De ervaring leert dat deelnemers aan de Masterclass hier waardevolle contacten aan overhouden en veel interessante inzichten opdoen.
De bijeenkomsten van deze Masterclasses zullen plaatsvinden op zes dagen in de periode van februari tot mei. Neem je deel aan de Masterclass, dan dien je bij alle bijeenkomsten aanwezig te zijn.

Wil je, wanneer je voor deelname aan de Masterclass in aanmerking wilt komen, jouw gemotiveerde aanmelding uiterlijk 17 januari 2021 per e-mail zenden aan mevrouw Barbara Rozema via rozema@law.eur.nl, onder vermelding van Aanmelding Masterclass A&V, en daarbij jouw cijferlijst en curriculum vitae voegen?

Tot de masterclass zullen maximaal twintig studenten worden toegelaten. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal een selectie plaatsvinden aan de hand van jouw studieresultaten en motivatie.