Twee studenten presenteren Opening Academisch Jaar

Sonia Shvets and Themis Rallis

Sonia Shvets en Themis Rallis zijn de student hosts van de Opening Academisch Jaar op maandag 3 september. Vorig jaar werd de academische plechtigheid voor het eerst door een student gepresenteerd. De twee studenten werden geselecteerd uit de bijna dertig studenten die zich hadden aangemeld.

De Russische Sonia Shvets (19) studeert sinds vorig jaar International Business Administration aan Rotterdam School of Management, Erasmus University. Ze volgde tijdens haar middelbare schoolperiode een acteursopleiding, leidde oa workshops tijdens het Lead Your Future-programma van de Erasmus Universiteit en is nu Events Manager voor het Women’s Business Network.

Themis Rallis (22), afkomstig uit Griekenland, doet de master Econometrics & Management Science (MSc) aan Erasmus School of Economics (ESE), met als specialisatie Quantitative Finance. Hij studeerde eerder aan de University of Edinburgh (master in Astrophysics)

Selectie

Naar aanleiding van een oproep onder de studenten meldden bijna dertig studenten zich aan voor de positie van student host tijdens de Opening Academisch Jaar. Twaalf van hen werden uitgenodigd voor een auditie. Vorig jaar presenteerde Mayeul de Kerros als eerste student de Opening Academisch Jaar.

Meer informatie

Aanmelden voor Opening Academisch Jaar via www.eur.nl/opening.