College van Bestuur

Persfoto's

• Portret CvB Kristel Baele

Drs. K.F.B. (Kristel) Baele (1959)

Per 1 december 2015 voorzitter College van Bestuur en verantwoordelijk voor algemeen bestuurlijke aangelegenheden. Zij houdt zich bezig met het strategisch beleid, internationale aangelegenheden en met externe contacten, onder meer met de regio Rotterdam, het bedrijfsleven en de andere kennisinstellingen. (Foto)

• prof.dr. Rutger Engels

Prof.dr. R.C.M.E. (Rutger) Engels (1968)

Rector magnificus sinds 15 juni 2018, verantwoordelijk voor onderwijs, onderzoek, internationalisering en studenten. Foto: Michelle Muus)

• Portret CvB-lid Roelien Ritsema van Eck

Drs. Roelien Ritsema van Eck (1975)

Heeft de portefeuille bedrijfsvoering (financiën, economisch beleid, terreinen en gebouwen en informatievoorzieningen). In die functie is ze verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de digitale ondersteuning, het verder verbeteren van de kwaliteit van de bedrijfsvoering en het verbinden van die bedrijfsvoering met de (strategische) doelstellingen voor onderwijs, onderzoek en valorisatie. Ze is benoemd per 1 november 2018. (Foto)

voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Volg de Erasmus Universiteit

op Twitter