LCC/TOP Nieuwsbrief: Hoe wil jij jezelf ontwikkelen dit najaar?

Paviljoen Campus Woudestein
© Erasmus University Rotterdam - Alexander Santos Lima

Het Learning & Career Centre (LCC) zet zich in voor de groei van alle EUR medewerkers, in iedere fase van hun loopbaan. Wil jij aan de slag met jouw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling? In deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de verschillende ontwikkelmogelijkheden die de EUR medewerkers biedt.

 

 

  • Uitgelicht: TOP training Persoonlijk Leiderschap
    Persoonlijk Leiderschap betekent zelf de regie nemen over jouw werk- en privéleven. In de TOP training Persoonlijk Leiderschap krijg je inzicht in de elementen die ervoor zorgen dat je vanuit eigen regie kunt leven en werken. Ook krijg je praktische handvatten aangereikt om dit te realiseren. Meer weten? Lees het interview met trainer Iris Bergwerff-Van der Giessen.

  • LCC tipt: Taaltrainingen voor medewerkers
    Wil jij je Engelse taalvaardigheid verbeteren? Schrijf je dan in voor één van de trainingen van het Language & Training Centre (LTC). In oktober starten nieuwe trainingen schrijf- en spreekvaardigheden voor medewerkers. Meer informatie vind je op de website van het LTC.

  • Uitgelicht: TOP training Verbindend communiceren
    Verbindende communicatie is een praktische tool voor het creëren van verbinding, begrip en duidelijkheid. Het wordt gebruikt voor het overbruggen van meningsverschillen, het voorkomen en oplossen van conflicten en als middel om stevig in het leven te staan. In deze training leer je de grondbeginselen van deze methode kennen en toepassen. Nieuwsgierig? Lees er meer over in het interview met trainer Gillian Engel

  • LCC tipt: Training Entrepeneurship Awakening
    Werk jij aan innovaties en wil je leren hoe je deze vertaalt naar praktische toepassingen? In de training Entrepeneurship Awakening leer je hoe je ondernemerschap stimuleert, ideeën omzet naar een businessmodel en stakeholders betrekt bij het innovatieproces. Deelname is gratis voor EUR medewerkers. Bekijk het programma.

  • Career Week: Save the Date
    Heb je zin in een week vol inspirerende activiteiten op het gebied van carrière- en loopbaanontwikkeling? Markeer dan de week van 7 november in je agenda. In deze week organiseert HR namelijk de zesde editie van de Career Week! Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

  • Netwerkevent Grenzeloos Werken
    Ben jij bezig met je loopbaan? Overweeg je een volgende stap in je carrière? Meld je dan aan voor het Netwerkevent van Grenzeloos Werken Zuid-Holland op 27 september in Den Haag. Tijdens dit event kun je kennismaken met organisaties zoals het Rijk, Provincie Zuid Holland en het UWV. Ook kun je inspirerende workshops volgen. Je kunt je aanmelden via Nanette Compeer: nanette.compeer@eur.nl.

Meer informatie

Heb je vragen? 
Neem contact op: top@eur.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen