Campus Experience

Ontdek wat de campus van Erasmus Universiteit Rotterdam jou te bieden heeft
Campus Woudestein

Neem deel aan een Campus Experience en kom alles te weten over onze campus Woudestein! 

Ben je benieuwd wat onze campus Woudestein studenten te bieden heeft? Meld je dan aan voor een Campus Experience.

Tijdens een Campus Experience neem je samen met een groepje andere studiekiezers deel aan een campus tour die wordt gegeven door een aantal van onze studenten ('Ambassadors'). De Campus Experience wordt afgesloten met een Q&A waarin jij al jouw vragen aan onze studenten kan stellen. Op deze manier leer jij de Erasmus Universiteit Rotterdam kennen en alles wat onze campus Woudestein jou als toekomstige student te bieden heeft!

Voor de Online Campus Experiences volg je de campus tour gemakkelijk vanuit huis, onze Ambassadors zullen wel aanwezig zijn op onze campus om je rond te leiden. Zo is het net alsof jij zelf aanwezig bent op onze campus Woudestein!

De Campus Experience is bedoeld voor alle studiekiezers die benieuwd zijn wat onze campus Woudestein studenten te bieden heeft!

Voor iedere Campus Experience kan zich een maximum aantal deelnemers aanmelden. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, staat het formulier nog even online zodat je je kunt aanmelden voor de reservelijst. Als je op de reserverlijst staat ontvang je een mail zodra er een plek voor je vrijkomt.

Als het formulier niet zichtbaar is dan is de reservelijst helaas vol en dien je je voor een andere Campus Experience inschrijven.

Kalender

Geen evenementen gevonden.

Rotterdam: een stad om te ontdekken!

Alles over studeren, wonen en stappen in Rotterdam.

Studenten maken selfie

Bachelor Open Dag - zaterdag 5 oktober

Bezoek de campus en maak kennis met onze universiteit.

Twee helpende studenten staan bij een kraampje tijdens de Bachelor Open Dag.

Bekijk onze opleidingvideo's

Online show

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen