Proefstuderen Econometrie en Operationele Research

studenten luisteren tijdens hoorcollege

Focus

Met wiskunde, statistiek en economie leer je economische kwesties te analyseren en modellen te maken om economische en bedrijfskundige puzzels mee op te lossen.

Waarom Erasmus Proefstuderen Econometrie en Operationele Research?

Heb je de Bachelor Open Dag bezocht en/of deelgenomen aan een meeloopdag en ben je enthousiast over en serieus geïnteresseerd in de bacheloropleiding Econometrie en Operationele Research?

Erasmus Proefstuderen biedt je de gelegenheid om je nog verder te verdiepen in de opleiding Econometrie en Operationele Research. Je neemt op een actieve en intensieve manier deel aan het programma en krijgt daardoor een realistisch beeld van de opleiding. Proefstuderen is dan ook bedoeld om een definitieve studiekeuze te maken of je studiekeuze te toetsen.

Datum

Donderdag 30 maart 2023: 09:30 - 16:00 uur

Doelgroep

Erasmus Proefstuderen Econometrie en Operationele Research is bedoeld voor:

  • Scholieren uit 5 en 6 vwo, die al hebben deelgenomen aan een Meeloopdag en die zich willen verdiepen in de bacheloropleiding Econometrie en Operationele Research.

  • Scholieren die nog niet 100% zeker zijn van hun studiekeuze of nog twijfelen tussen 2 of 3 studies en een knoop willen doorhakken.  

Programma

Erasmus Proefstuderen gaat verder dan een Open Dag en/of meeloopdag. Tijdens een meeloopdag heb je oriënterende informatie over de opleiding ontvangen en een deel van een regulier college (online) bijgewoond, waardoor je een beeld hebt gekregen van wat de opleiding inhoudt. 

Tijdens Erasmus Proefstuderen verdiep je je actief in de opleiding. Je woont twee speciale colleges bij over Voorspellen en Beslissen, waarin je actief met medescholieren en de docenten met de stof uit de opleiding aan de slag gaat. In het college Voorspellen ervaar je het niveau van de wiskunde op de universiteit en het college Beslissen is een goed voorbeeld van Operationele Research. Ook krijg je meer informatie over de richtingen die je na de opleiding Econometrie en Operationele Research uit kunt. Gedurende de dag word je begeleid door studenten van de opleiding, aan wie je al je vragen kunt stellen. En vergeet niet de docenten die voor je klaar staan,

- AANMELDING IS GESLOTEN - 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen