Erasmus Proefstuderen

Econometrie en Operationele Research

Voor echte puzzelaars: een wiskundige en statistische benadering van economische kwesties.

Waarom Erasmus Proefstuderen Econometrie en Operationele Research?

Overweeg je om Econometrie en Operationele Research te studeren in Rotterdam? Of heb je interesse in econometrie maar weet je niet precies wat het inhoudt om Econometrie en Operationele Research te studeren? Dan is Erasmus Proefstuderen Econometrie en Operationele Research iets voor jou!

Doelgroep

Erasmus Proefstuderen Econometrie en Operationele Research is bedoeld voor:

Programma

29 januari en 5 februari 2019

Erasmus Proefstuderen Econometrie en Operationele Research is bedoeld om je te verdiepen in het soort problemen dat tijdens de opleiding bestudeerd wordt. Er worden enkele technieken om deze problemen op te lossen behandeld, waarna je deze technieken onder begeleiding op enkele cases toepast. Je gaat hierbij rekenen, dus neem je rekenmachine mee. Daarnaast wordt informatie verstrekt over de opleiding Econometrie en Operationele Research, de verschillende afstudeerrichtingen (logistiek, marketing, financiële econometrie en algemene econometrie) en de toekomstmogelijkheden van de econometrist. Je neemt tevens een kijkje bij het Econometrisch Instituut. 

Aanmelden

Aanmelden voor Erasmus Proefstuderen Econometrie en Operationele Research is mogelijk vanaf 8 oktober. Je meldt je als volgt aan:

  1. Vul het online aanmeldformulier in
  2. Schrijf je motivatie op (veld verschijnt nadat je op button 'Meld je aan' hebt geklikt):  
    Geef een korte toelichting waarom jij naar dit evenement wilt komen. Geef bijvoorbeeld aan welke activiteiten je al hebt ondernomen om tot een studiekeuze te komen, wat vind je interessant aan de studie en waarom denk je dat Proefstuderen jou kan helpen in jouw studiekeuze? O.a. op basis van deze motivatie, informeren wij jou of jij kunt deelnemen aan dit evenement. 

Aanmelden is mogelijk vanaf 8 oktober 2018 tot 18 januari 2019.
Let op: De aanmelding sluit eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Contact Erasmus Proefstuderen Econometrie en Operationele Research

Studievoorlichter Econometrie en Operationele Research:
Ramona Groenewegen
Tel: 010-4082111
E-mail: 
groenewegen@ese.eur.nl