Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie

Zijn het mooie tijden voor economen? Het is maar net hoe je het bekijkt. In ieder geval is er geen betere plaats voor economisch talent dan de Erasmus School of Economics!

Waarom Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie?

Heb je de Bachelor Open Dag bezocht en deelgenomen aan een Meeloopdag en ben je enthousiast over en serieus geïnteresseerd in de bacheloropleiding Economie en Bedrijfseconomie?

Erasmus Proefstuderen biedt je de gelegenheid om je nog iets verder te verdiepen in de opleiding Economie en Bedrijfseconomie. Je neemt op een actieve en intensieve manier deel aan het programma en krijgt daardoor een realistisch beeld van de opleiding. Proefstuderen is dan ook bedoeld om een definitieve studiekeuze te maken of je studiekeuze te toetsen.

Datum

  • Dinsdag 9 maart 2021: 12:00 - 16:00 uur

Doelgroep

Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie is bedoeld voor:

  • Scholieren uit 5 en 6 vwo, die al hebben deelgenomen aan een Meeloopdag* en zich verder willen verdiepen in de bacheloropleiding Economie en Bedrijfseconomie aan Erasmus School of Economics. 
  • Scholieren die al vrij zeker zijn van hun studiekeuze of nog twijfelen tussen 2 of 3 studies en een knoop willen doorhakken.  

* Heb je niet deelgenomen aan een meeloopdag, maar wil je toch graag deelnemen aan Erasmus Proefstuderen voor deze bacheloropleiding? Vermeld dan op het aanmeldformulier bij je motivatie duidelijk waarom je geen Meeloopdag hebt bijgewoond en toch al deel wilt nemen aan Erasmus Proefstuderen. 

Programma

Waar een Erasmus Meeloopdag ophoudt, daar gaat Erasmus Proefstuderen verder. Tijdens een Erasmus Meeloopdag heb je oriënterende informatie over de opleiding ontvangen en een deel van een regulier college bijgewoond, waardoor je een beeld hebt gekregen van wat de opleiding inhoudt. 

Tijdens Erasmus Proefstuderen verdiep je je actief in de opleiding. Je woont een speciaal college bij, waarin je actiever met stof uit de opleiding aan de slag gaat, en onder begeleiding van ambassadors (huidige studenten) werk je samen aan een bedrijfseconomische case. Het programma zal volledig online plaatsvinden. 

Erasmus Proefstuderen biedt je een realistisch beeld van de studie en geeft je de mogelijkheid om je laatste vragen over de opleiding te stellen aan huidige studenten en docenten.

Aanmelden

Je meldt je als volgt aan voor Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie:

  1. Vul het online aanmeldformulier in
  2. Schrijf je motivatie op (minimaal 200 en maximaal 2000 tekens):  

    Geef een korte toelichting waarom jij naar dit evenement wilt komen. Geef bijvoorbeeld aan welke activiteiten je al hebt ondernomen om tot een studiekeuze te komen, wat vind je interessant aan de studie en waarom denk je dat Proefstuderen jou kan helpen in jouw studiekeuze? O.a. op basis van deze motivatie, informeren wij jou of jij kunt deelnemen aan dit evenement.

Aanmelden kan tot en met maandag 8 maart a.s., 12:00 uur.
Let op: De aanmelding sluit eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt. 

- Aanmelding is gesloten - 

Contact Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie

Studievoorlichter Economie en Bedrijfseconomie:
Rosa Koenders
E-mail: koenders@ese.eur.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen