Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie

studenten luisteren tijdens hoorcollege

Focus

Deze brede bachelor geeft je de kennis en vaardigheden voor het beantwoorden van actuele kwesties op het gebied van economie en bedrijfseconomie.

Waarom Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie?

Heb je de Bachelor Open Dag bezocht en/of deelgenomen aan een meeloopdag en ben je enthousiast over en serieus geïnteresseerd in de bacheloropleiding Economie en Bedrijfseconomie?

Erasmus Proefstuderen biedt je de gelegenheid om je nog verder te verdiepen in de opleiding Economie en Bedrijfseconomie. Je neemt op een actieve en intensieve manier deel aan het programma en krijgt daardoor een realistisch beeld van de opleiding. Proefstuderen is dan ook bedoeld om een definitieve studiekeuze te maken of je studiekeuze te toetsen.

Datum

Donderdag 30 maart 2023: 09:30 - 16:00 uur

Doelgroep

Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie is bedoeld voor:

  • Scholieren uit 5 en 6 vwo, die al hebben deelgenomen aan een Open Dag en/of Meeloopdag en zich verder willen verdiepen in de bacheloropleiding Economie en Bedrijfseconomie
  • Scholieren die nog niet 100% zeker zijn van hun studiekeuze of nog twijfelen tussen 2 of 3 studies en een knoop willen doorhakken.  

Programma

Erasmus Proefstuderen gaat verder dan een Open Dag en/of meeloopdag. Tijdens een Erasmus Meeloopdag heb je oriënterende informatie over de opleiding ontvangen en een deel van een regulier college bijgewoond, waardoor je een beeld hebt gekregen van wat de opleiding inhoudt. 

Op deze dag geeft o.a. docent Jan Stoop een verdiepende college Gedragsconomie. Je gaat actief met stof uit de opleiding aan de slag en zit je alleen met andere scholieren in dit college. Je kunt al je vragen stellen aan Jan en alvast kennismaken met wellicht toekomstig studiegenoten. Samen met hen werk je een bedrijfseconomische case uit over de online supermarkt Picnic. Onze studenten, die je gedurende deze dag begeleiden, helpen je hierbij. 

Erasmus Proefstuderen biedt je een realistisch beeld van de studie en geeft je de mogelijkheid om je laatste vragen over de opleiding te stellen aan huidige studenten en docenten.

- AANMELDING IS GESLOTEN - 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen