Proefstuderen Fiscale Economie

studenten luisteren tijdens hoorcollege

Focus

Economie, bedrijfseconomie en fiscaal recht komen samen in deze bachelor, waarin je leert over de invloed van belastingen op onze economie en samenleving

Waarom Erasmus Proefstuderen Fiscale Economie?

Overweeg je om Fiscale Economie te studeren in Rotterdam? Of heb je interesse in fiscale vraagstukken maar weet je niet precies wat het inhoudt om Fiscale Economie te studeren? Dan is Erasmus Proefstuderen Fiscale Economie iets voor jou!
Erasmus Proefstuderen biedt je de gelegenheid om je nog iets verder te verdiepen in de opleiding Fiscale Economie. Je neemt op een actieve en intensieve manier deel aan het programma en krijgt daardoor een realistisch beeld van de opleiding. Proefstuderen is dan ook bedoeld om een definitieve studiekeuze te maken of je studiekeuze te toetsen.

Datum

Donderdag 30 maart 2023: 09:30 - 16:00 uur

Doelgroep

Erasmus Proefstuderen Fiscale Economie is bedoeld voor:

  • Scholieren uit 5 en 6 vwo, die al hebben deelgenomen aan een Open Dag en/of meeloopdag en zich verder willen verdiepen in de bacheloropleiding Fiscale Economie
  • Scholieren die nog niet 100% zeker zijn van hun studiekeuze of nog twijfelen tussen 2 of 3 studies en een knoop willen doorhakken.  

Programma

Erasmus Proefstuderen gaat verder dan een Open Dag en/of meeloopdag. Tijdens een Erasmus Meeloopdag heb je oriënterende informatie over de opleiding ontvangen en een deel van een regulier college bijgewoond, waardoor je een beeld hebt gekregen van wat de opleiding inhoudt. 

Tijdens Erasmus Proefstuderen verdiep je je actief in de opleiding. Op deze dag krijg je colleges van docenten Marcel Smeet en Michiel Adriaansen. Aan de hand van economie, rechten en belastingrecht nemen zij je mee door het curriculum van het eerste jaar. En ervaar je hoe het is om aan de slag te gaan met de inhoud van deze studie met behulp van opdrachten (practicumcollege).
Je wordt begeleid door studenten aan wie je gedurende de dag al je vragen kunt stellen. Natuurlijk staan ook de docenten voor je klaar.

Erasmus Proefstuderen biedt je een realistisch beeld van de studie en geeft je de mogelijkheid om je laatste vragen over de opleiding te stellen aan huidige studenten en docenten.

- AANMELDING IS GESLOTEN - 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen