Proefstuderen Fiscale Economie

Particulieren, stichtingen, verenigingen, instellingen en bedrijven: de fiscus raakt ons allemaal. Voor vraagstukken over belastingcenten, is fiscale en juridische kennis hard nodig.

Waarom Erasmus Proefstuderen Fiscale Economie?

Overweeg je om Fiscale Economie te studeren in Rotterdam? Of heb je interesse in fiscale vraagstukken maar weet je niet precies wat het inhoudt om Fiscale Economie te studeren? Dan is Erasmus Proefstuderen Fiscale Economie iets voor jou!

Datum

  • Maandag 15 maart 2021: 13:00 - 17:00 uur

Waar een Erasmus Meeloopdag ophoudt, daar gaat Erasmus Proefstuderen verder. Tijdens een Erasmus Meeloopdag heb je oriënterende informatie over de opleiding ontvangen en een deel van een regulier college bijgewoond, waardoor je een beeld hebt gekregen van wat de opleiding inhoudt. 

Tijdens Erasmus Proefstuderen verdiep je je actief in de opleiding. Je volgt een aantal hoorcolleges en een practicumcollege. Je wordt begeleid door een aantal ambassadors (huidige studenten) van de opleiding, aan wie je gedurende de dag al je vragen kunt stellen. Het programma zal volledig online plaatsvinden.

Erasmus Proefstuderen biedt je een realistisch beeld van de studie en geeft je de mogelijkheid om je laatste vragen over de opleiding te stellen aan huidige studenten en docenten.

Doelgroep

Erasmus Proefstuderen Fiscale Economie is bedoeld voor:

  • Scholieren uit 5 en 6 vwo, die al hebben deelgenomen aan een meeloopdag* en zich verder willen verdiepen in de bacheloropleiding Fiscale Economie aan Erasmus School of Economics. 
  • Scholieren die al vrij zeker zijn van hun studiekeuze of nog twijfelen tussen 2 of 3 studies en een knoop willen doorhakken.  

* Heb je niet deelgenomen aan een meeloopdag, maar wil je toch graag deelnemen aan Erasmus Proefstuderen voor deze bacheloropleiding? Vermeld dan op het aanmeldformulier bij je motivatie duidelijk waarom je geen Meeloopdag hebt bijgewoond en toch al deel wilt nemen aan Erasmus Proefstuderen. 

Aanmelden

Je meldt je als volgt aan voor Erasmus Proefstuderen Fiscale Economie:

  1. Vul het online aanmeldformulier in
  2. Schrijf je motivatie op (minimaal 200 en maximaal 2000 tekens):  

    Geef een korte toelichting waarom jij naar dit evenement wilt komen. Geef bijvoorbeeld aan welke activiteiten je al hebt ondernomen om tot een studiekeuze te komen, wat vind je interessant aan de studie en waarom denk je dat Proefstuderen jou kan helpen in jouw studiekeuze? O.a. op basis van deze motivatie, informeren wij jou of jij kunt deelnemen aan dit evenement.

Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 12 maart a.s., 12:00 uur.
Let op: De aanmelding sluit eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Contact

Studievoorlichter Fiscale Economie:
Rosa Koenders
E-mail: koenders@ese.eur.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen