Economie en Bedrijfseconomie

“It’s the economy, stupid!” Sinds Bill Clintons campagnekreet is het onderwerp ongekend populair. Aan de EUR leer je wetenschappelijke economische inzichten kennen die praktisch toepasbaar zijn.

Waarom Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie?

Overweeg je om Economie en Bedrijfseconomie te studeren in Rotterdam? Of heb je interesse in economie maar weet je niet precies wat het inhoudt om Economie en Bedrijfseconomie te studeren? Dan is Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie iets voor jou!

Doelgroep

Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie is bedoeld voor:

  • Scholieren uit 5 en 6 vwo, die zich willen verdiepen in de bacheloropleiding Economie en Bedrijfseconomie van de Erasmus Universiteit Rotterdam

Programma

30 januari en 5 februari 2018

Tijdens Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie verdiep je je op een intensieve en actieve manier in de opleiding. Je krijgt een goed beeld van hoe het is om Economie en Bedrijfseconomie te studeren. Op de eerste dag van Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie woon je een korte presentatie bij over de opbouw van de opleiding. Daarna geeft een docent een college, waarna je een opdracht maakt die in relatie staat tot het college. Tussen de eerste en de tweede dag moet je thuis een opdracht maken. Deze opdracht wordt op de tweede dag behandeld. Je bent verplicht deze huiswerkopdracht te maken.  

Aanmelden

Aanmelden voor Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie is mogelijk vanaf medio oktober. Je meldt je als volgt aan:

  1. Vul het online aanmeldformulier in
  2. Schrijf je motivatie op (veld verschijnt nadat je op button 'Meld je aan' hebt geklikt):  

    Geef een korte toelichting waarom jij naar dit evenement wilt komen. Geef bijvoorbeeld aan welke activiteiten je al hebt ondernomen om tot een studiekeuze te komen, wat vind je interessant aan de studie en waarom denk je dat Proefstuderen jou kan helpen in jouw studiekeuze? O.a. op basis van deze motivatie, informeren wij jou of jij kunt deelnemen aan dit evenement.

Aanmelden is mogelijk tot 19 januari 2018. Let op: De aanmelding sluit eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt. 

Aanmelding voor Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie is gesloten.

Contact Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie

Studievoorlichter Economie en Bedrijfseconomie:
Ramona Groenewegen
Tel: 010-4082111
E-mail: 
groenewegen@ese.eur.nl