Economie en Bedrijfseconomie

Zijn het mooie tijden voor economen? Het is maar net hoe je het bekijkt. In ieder geval is er geen betere plaats voor economisch talent dan de Erasmus School of Economics!

Waarom Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie?

Overweeg je om Economie en Bedrijfseconomie te studeren in Rotterdam? Of heb je interesse in economie maar weet je niet precies wat het inhoudt om Economie en Bedrijfseconomie te studeren? Dan is Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie iets voor jou!

Doelgroep

Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie is bedoeld voor:

  • Scholieren uit 5 en 6 vwo, die zich willen verdiepen in de bacheloropleiding Economie en Bedrijfseconomie van de Erasmus Universiteit Rotterdam

Programma

29 januari en 5 februari 2019

Tijdens Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie verdiep je je op een intensieve en actieve manier in de opleiding. Je krijgt een goed beeld van hoe het is om Economie en Bedrijfseconomie te studeren. Op de eerste dag van Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie woon je een korte presentatie bij over de opbouw van de opleiding. Daarna geeft een docent een college, waarna je een opdracht maakt die in relatie staat tot het college. Tussen de eerste en de tweede dag moet je thuis een opdracht maken. Deze opdracht wordt op de tweede dag behandeld. Je bent verplicht deze huiswerkopdracht te maken.  

Aanmelden

Aanmelden voor Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie is mogelijk vanaf 8 oktober. Je meldt je als volgt aan:

  1. Vul het online aanmeldformulier in
  2. Schrijf je motivatie op (veld verschijnt nadat je op button 'Meld je aan' hebt geklikt):  

    Geef een korte toelichting waarom jij naar dit evenement wilt komen. Geef bijvoorbeeld aan welke activiteiten je al hebt ondernomen om tot een studiekeuze te komen, wat vind je interessant aan de studie en waarom denk je dat Proefstuderen jou kan helpen in jouw studiekeuze? O.a. op basis van deze motivatie, informeren wij jou of jij kunt deelnemen aan dit evenement.

Aanmelden is mogelijk van 8 oktober 2018 tot 18 januari 2019.
Let op: De aanmelding sluit eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt. 

Contact Erasmus Proefstuderen Economie en Bedrijfseconomie

Studievoorlichter Economie en Bedrijfseconomie:
Ramona Groenewegen
Tel: 010-4082111
E-mail: 
groenewegen@ese.eur.nl