Programma 110e dies natalis

Header voor de dies natalis 2023.

In het programma zijn er bijdragen van:

Nima Salami, EUR-alumnus, CEO en medeoprichter van start-up OASYS NOW.

Making - Act like an entrepreneur: Nima Salami

EUR-alumnus, CEO en medeoprichter van start-up OASYS NOW en winnaar van de Erasmus University Challenge 2022, spreekt over hoe zijn technologie burgers weer de baas maakt over de opslag en verspreiding van hun DNA.

Guido Imbens, professor Economie en Toegepaste Econometrie Stanford University
Stefan Bladh

Minds – Think like a scientist: Guido Imbens

Guido Imbens, professor Economie en Toegepaste Econometrie - Stanford University, EUR-alumnus en winnaar van de Nobelprijs voor de Economie (2021) voor zijn baanbrekende werk in causale inferentie, ontvangt een eredoctoraat uit handen van erepromotor prof.dr. Dinand Webbink (ESE).  

Eveline Crone, professor bij ESSB en Erasmusprofessor.

Matter – Care like a citizen: Erasmus Professor Eveline Crone

Erasmus Professor Eveline Crone gaat met ons in gesprek over het creëren van societal impact. Ook wordt de nieuwe Erasmus Professor aangekondigd.

Annelien Bredenoord

Annelien Bredenoord - rector magnificus Erasmus Universiteit Rotterdam

Annelien Bredenoord is hoogleraar, toezichthouder en bestuurder en werkt op het snijvlak van gezondheidszorg, technologie en innovatie, ethiek en politiek. Als rector magnificus van Erasmus Universiteit Rotterdam geeft zij in haar diesrede het wetenschappelijk perspectief op het thema ‘Making Minds Matter: New Horizons’.

Lexter Woodley, presentator en journalist.
Michael Anhalt

Lexter Woodley

Lexter Woodley, alumna van de Erasmus Universiteit Rotterdam en een vooraanstaande host, staat bekend om haar boeiende verschijning op het scherm.

The Transformers.

The Transformers

The Transformers' is een band uit Rotterdam, bestaande uit zowel professionele muzikanten als personen die dakloos zijn geweest of moeilijke situaties hebben doorstaan. Hun missie is om het verborgen talent van Rotterdam te onthullen door levendige muziek te creëren die de onvertelde verhalen van de stad vertelt, en daarmee de veerkracht en creativiteit in de straten weerspiegelt.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen