Erasmus Charity Run

10 april 2022

De inschrijvingen voor de Erasmus Charity Run 2022 zijn geopend! Op 10 april zullen studenten, medewerkers en alumni van de Erasmus Universiteit Rotterdam wederom deelnemen aan de NN Marathon Rotterdam #demooiste om geld op te halen voor beurzen. 

De Erasmus Charity Run is een speciaal onderdeel van de officiële Marathon Rotterdam, waarin renners meelopen aan de 10,55 kilometer en ook de 42,195 kilometer. Studenten, wetenschappers en medewerkers mogen meelopen in de Erasmus Charity Run van Erasmus Universiteit Rotterdam. Een ervaring om nooit te vergeten, met een goed doel!

De Erasmus Charity Run is een voorbeeld van de wijze waarop de Erasmus Universiteit maatschappelijke impact wil bereiken. Met de Charity Run halen de lopers sponsorgeld op voor studiebeurzen. Hiermee worden kansarme, talentvolle jongeren in staat gesteld om toch academisch onderwijs te volgen.

Doe jij mee met de Erasmus Charity Run 2022? Schrijf je in via deze link en gebruik de onderstaande kortingscodes.

Kortingscode 1/4 marathon: ECRprivate14
Kortingscode hele marathon: ECRprivateM

Rennen voor scholarships

Samen doneren we tijdens deze bijzondere sponsorloop onze tijd en energie om geld in te zamelen voor zo veel mogelijk scholarships. Met de Erasmus Charity Run haalt de Erasmus Universiteit niet alleen geld op, bovendien wordt een beroep gedaan op studenten en medewerkers om een sportief gebaar te maken naar een ander, en naar de community. Hiernaast levert een internationale groep studenten ieder jaar een vrijwillige bijdrage aan de organisatie van de Rotterdam Marathon.

De eerste editie van de Erasmus Charity Run werd gehouden tijdens het 100-jarig bestaan van Erasmus Universiteit Rotterdam.

 

Aftermovie Erasmus Charity Run 2021

Aftermovie Erasmus Charity Run 2021

Contact

Houd de informatie op www.erasmuscharityrun.nl in de gaten!
Neem contact op met ons team via charityrun@eur.nl.

En volg ons op Facebook en Instagram!

Bezoek de website

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen