De Erasmus Charity Run 2023 was weer een groot succes! Op zondag 16 april 2023 hebben studenten, medewerkers en alumni van de Erasmus Universiteit Rotterdam wederom deelgenomen aan de NN Marathon Rotterdam #demooiste om geld op te halen voor beurzen. 

De Erasmus Charity Run is een speciaal onderdeel van de officiële Marathon Rotterdam, waarin renners meelopen aan de 10,55 kilometer en ook de 42,195 kilometer. Studenten, wetenschappers, medewerkers, alumni en geaffilieerde van de universiteit kunnen meelopen in de Erasmus Charity Run van Erasmus Universiteit Rotterdam. Een ervaring om nooit te vergeten, met een goed doel!

De Erasmus Charity Run is een voorbeeld van de wijze waarop de Erasmus Universiteit maatschappelijke impact wil bereiken. Met de Charity Run halen de lopers sponsorgeld op voor studiebeurzen. Hiermee worden kansarme, internationale, talentvolle jongeren in staat gesteld om toch academisch onderwijs te volgen.

Meld je aan voor de Erasmus Charity Run 2024!

Ren, doneer en draag je steentje bij aan de maatschappij.

mensen juichen en lachen

Geld ophalen voor scholarships

Samen doneren we tijdens deze bijzondere sponsorloop onze tijd en energie om geld in te zamelen voor zo veel mogelijk scholarships. De scholarships zijn bedoeld voor kandidaten die veel potentie hebben, maar door hun achtergrond minder kans hebben op het volgen van een studie. Elke beurs bedraagt € 15.000, waarmee studenten hun uitgaven voor wonen, reizen en boeken kunnen betalen. Bij de meeste opleidingen hoeven ontvangers van de beurs geen instellingstarief te betalen en betalen enkel het wettelijke collegegeld, hun visum en verzekering. Op deze manier bieden de Erasmus Universiteit Rotterdam en het Erasmus Trustfonds beurzen die talentvolle studenten kansen geeft.

Dit jaar hebben wij € 21.203,00 opgehaald, een record, help jij ons volgend jaar dit bedrag te verdubbelen en dromen waar te maken? 

Groep studenten die hebben meegedaan met de Erasmus Charity Run zijn blij met hun opgehaalde bedrag

Nieuws

Contact

Houd de informatie op www.erasmuscharityrun.nl in de gaten!
Neem contact op met ons team via charityrun@eur.nl.

En volg ons op Facebook en Instagram!

Bezoek de website

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen