Nieuwe datum Erasmus Charity Run: 25 oktober 2020

De organisatie van de NN Marathon Rotterdam heeft een nieuwe datum voor de NN Rotterdam Marathon gekozen: zondag 25 oktober a.s. Ook de Erasmus Charity Run, de goededoelenloop voor studenten, medewerkers en alumni van de EUR, vindt die dag plaats.

Alle eerder uitgegeven startbewijzen, voor zowel de marathon als de ¼ marathon, blijven geldig voor de editie op 25 oktober. Deelnemers van de Erasmus Charity Run ontvangen binnenkort een mail vanuit de organisatie van de NN Marathon Rotterdam met belangrijke informatie.

Voor studenten, medewerkers en alumni van de EUR die zich nog niet hebben ingeschreven is er de mogelijkheid om dat alsnog te doen. Pak je kans en geef je nu op via de website: www.erasmuscharityrun.nl

Laten we samen een recordbedrag ophalen voor ons goede doel: zoveel mogelijk studiebeurzen voor talentvolle jongeren die over onvoldoende financiële middelen beschikken om te gaan studeren aan Erasmus University Rotterdam!

 

Erasmus Charity Run 2020 - Join us on Sunday 5th of April

De Erasmus Charity Run is een speciaal onderdeel van de officiële Marathon Rotterdam #DEMOOISTE, waarin renners meelopen aan de 10,55 kilometer en ook de 42,195 kilometer. Studenten, wetenschappers en medewerkers mogen meelopen in de Erasmus Charity Run van Erasmus Universiteit Rotterdam. Een ervaring om nooit te vergeten, met een goed doel!

De Erasmus Charity Run is een voorbeeld van de wijze waarop de Erasmus Universiteit maatschappelijke impact wil bereiken. Met de Charity Run halen de lopers sponsorgeld op voor studiebeurzen. Hiermee worden kansarme, talentvolle jongeren in staat gesteld om toch academisch onderwijs te volgen.

Rennen voor scholarships

Samen doneren we tijdens deze bijzondere sponsorloop onze tijd en energie om geld in te zamelen voor zo veel mogelijk scholarships. Met de Erasmus Charity Run haalt de Erasmus Universiteit niet alleen geld op, bovendien wordt een beroep gedaan op studenten en medewerkers om een sportief gebaar te maken naar een ander, naar de community. Hiernaast levert een internationale groep studenten ieder jaar een vrijwillige bijdrage aan de organisatie van de Rotterdam Marathon.

De Erasmus Charity run wordt gelopen op zondag 25 oktober 2020. Deelnemers van de Erasmus Universiteit vertrekken vanaf het Erasmus University College naar het startpunt. De eerste editie van de Erasmus Charity Run werd vijf jaar geleden gehouden, tijdens het 100-jarig bestaan.

Vorig jaar

Erasmus Charity Run 2019

Contact

E-mailadres
charityrun@eur.nl

Houd de informatie op www.erasmuscharityrun.nl in de gaten! Neem contact op met ons team via onze siteEn volg ons op Facebook en Instagram.

Bezoek de website