Kick-start Job Crafting: boost je werkbeleving

Kick-start Jobcrafting: boost je werkbeleving
Working together

Jobcrafting betekent het maken van werkgerelateerde aanpassingen op zo’n manier dat jouw werk en jij als persoon beter bij elkaar passen. Job crafting kan zo een belangrijke sleutel zijn naar gelukkiger, gezonder en effectiever werken, maar hoe moet dat dan?

Deze workshop is jouw kick-start voor het job craften. Je leert wat de effecten zijn van een goede werkbeleving en in hoeverre je daar zelf invloed op hebt. Je analyseert jouw eigen werksituatie en formuleert direct jouw aandachtsgebied voor de komende weken en de eerste acties die je kunt doen. Het jobcraften kan gelijk beginnen!

  Praktische informatie

  Data:

  5 maart 2024

  Tijd:09.00-13.00
  Duur:1 dagdeel
  Locatie:Online
  Kosten:

  Deze training wordt kosteloos aangeboden aan medewerkers van de EUR. Indien de inschrijving door de deelnemer wordt geannuleerd buiten de daarvoor vastgestelde termijn (zie annuleringsvoorwaarden) wordt een bedrag in rekening gebracht van €197. 

  Deelnemers van de Universiteit Leiden, Universiteit Delft en EUR Holding betalen €197 per deelnemer.

  Voertaal:De voertaal is in principe Nederlands, tenzij Engelstalige collega's zich inschrijven.

  Aan het einde van de training:

  • Ken je de principes van het jobcraften en weet je welke manieren er zijn om diit toe te passen.
  • Heb je zelf één of meerdere stappen voor jobcrafting geformuleerd om na de workshop toe te gaan passen.
  • Ken je jouw belangrijkste aandachtgebieden voor jouw werkbeleving
  • Weet je welke belangrijke effecten een goede werkbeleving heeft en welke rol je daar zelf in speelt.

  We combineren hier wetenschappelijke inzichten rondom gelukkig werken met praktijkgerichte onderdelen gericht op jouw (persoonlijke) ontwikkeling binnen het werk. Eerst bespreken we wat jobcrafting is en uit wat voor soorten acties jobcraften kan bestaan. Verder kijken we naar veel voorkomende valkuilen en hoe daarmee om te gaan.

  Vervolgens ga je jouw eigen werksituatie onderzoeken aan de hand van pijlers van werkgeluk en kijken we nog wat dieper naar hoe je jezelf daarbij in de weg kunt staan. Je formuleert jouw aandachtsgebied en jouw komende acties als verse crafter.

  Alle medewerkers die willen job craften

  Trainer

  Ron de Jong is senior coach en trainer gespecialiseerd op het gebied van werkbeleving en persoonlijke effectiviteit. Hij heeft een eigen coachings- en trainingspraktijk: www.deur2.nl

  Vergelijk @count opleiding

  • @title

   • Tijdsduur: @duration
  Vergelijk opleidingen