Where music connects us.
HeartBeat Festival

HeartBeat Festival

Onze campus met diverse culturen en nationaliteiten is bij uitstek de plek waar mensen elkaar ontmoeten. De 7e editie van het HeartBeat festival stond in het teken van deze verbinding, waar studenten en medewerkers samenkwamen. Op donderdag 5 september werd de campus omgetoverd tot festivalterrein met foodtrucks, loungeplekken, bars en vooral: goede muziek.

Onder het thema ‘Where music connects us’ was er dit jaar weer een diverse line-up samengesteld van DJ’s en live artiesten: de Hermes House Band, Diggy Dex, DJ Biggi, DJ Arsalan & DJ Yelle.

Aftermovie HeartBeat Festival 2019

Bekijk de foto's van HeartBeat Festival 2019

Activiteiten

Het festival werd geopend met een spectaculaire surprise act. Op de Erasmus Plaza was er een hoop te doen. Bezoekers konden op de foto met Mr. Erasmus of met elkaar bij onze photobooth. Voor een echte festival look zijn waren eye painters aanwezig. Echte waaghalzen beproefden hun geluk op een rodeostier of op door op grote hoogte een plank te bewandelen in een virtual reality experience.

Foodtrucks 

Bij een goed festival hoort natuurlijk goed eten. Bij verschillende foodtrucks kunnen bezoekers genieten van snacks, biologische friet of andere lekkernijen. Ook is er aandacht voor een internationaal aanbod waardoor ook ons foodtruck aanbod een echte festivalsfeer creëert.

De foto's die werden gemaakt tijdens het HeartBeat festival 2019 staan in een album op de Facebookpagina van de EUR.

Foto's

De foto's die worden gemaakt tijdens het HeartBeat Festival 2019 worden na afloop geplaatst op de website of de Facebookpagina van de EUR. Als je een foto waar jij op staat offline wilt laten halen, kun je dit bij ons aangeven door een mail te sturen naar heartbeatfestival@eur.nl. Meer informatie vind je in het privacyreglement van de universiteit.