Enjoy Summer Vibes!

HeartBeat Festival

Studenten en medewerkers genoten van summer vibes tijdens de zesde editie van het HeartBeat festival! Op 6 september werd de campus omgetoverd tot festivalterrein met foodtrucks, loungeplekken, bars en vooral: goede muziek.

Het HeartBeat Festival heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als dé feestelijke opening van het academisch jaar van onze universiteit. Voor zowel medewerkers als studenten werd aan de start van het nieuwe academische jaar wederom de Erasmus Plaza omgetoverd tot een indrukwekkend festivalterrein. Na vijf toffe edities waarin het festival snel groter is geworden, was het dit jaar tijd voor zomerse sferen met het thema ‘Enjoy Summer Vibes’!

Dit jaar konden studenten en medewerkers genieten van optredens van Maan, the Dirty Daddies, Afro Bros, DJ Arsalan en DJ Savilos.

De line-up van dit jaar

Nog even nagenieten? Bekijk hier de foto's van de optredens tijdens het HeartBeat Festival 2018 of spot jezelf en je vrienden op de foto's.

Kijk de livestream terug

We're live from Heartbeat Festival!!

Geplaatst door Erasmus University Rotterdam op Donderdag 6 september 2018

Activiteiten

Op Erasmus Plaza was er een hoop te doen. Voor een festival-look kon je naar de Feesttantes, die eye paints verzorgden. Ook konden bezoekers op de foto met Erasmus of in de Fancybooth en zongen ze uit volle borst in de Karaoke Caravan. Wie wilde bijkomen van al die drukte stapte op de Silent Swing.

Foodtrucks 

Bij een goed festival hoort natuurlijk goed eten. Bij verschillende foodtrucks genoten bezoekers van culinair verantwoorde snacks, biologische friet of heerlijk ijs. 

Collage HeartBeat Festival 2018

Lustrum

Dit jaar vieren we het 21ste lustrum van onze universiteit. ‘Science Meets City: Samen kennis maken’ is het thema van een feestelijk programma dat start bij de opening van het academisch jaar op 3 september, 2018. Dat is de kick-off van een serie spannende ontmoetingen tussen wetenschap en de stad die duurt tot zomer 2019. 

Foto's

De foto's die werden gemaakt tijdens het HeartBeat festival worden na afloop worden geplaatst op de website of de Facebookpagina van de EUR. Als je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit bij ons aangeven door een mail te sturen naar heartbeatfestival@eur.nlMeer informatie vind je op het privacy-reglement van de universiteit.