Where music connects us.

HeartBeat Festival

Onze campus met diverse culturen en nationaliteiten is bij uitstek de plek waar mensen elkaar ontmoeten. De 7e editie van het HeartBeat festival staat in het teken van deze verbinding, waar studenten en medewerkers samenkomen. Op donderdag 5 september wordt de campus omgetoverd tot festivalterrein met foodtrucks, loungeplekken, bars en vooral: goede muziek.

Onder het thema ‘Where music connects us’ is dit jaar weer een diverse line-up samengesteld van DJ’s en live artiesten. Met Hermes House Band, Diggy Dex, DJ Biggi, DJ Arsalan & DJ Yelle staat jullie weer een ontzettend leuke editie te wachten!

Activiteiten

Het festival wordt geopend met een spectaculaire surprise act om 16.30 uur. Op de Erasmus Plaza is er een hoop te doen. Bezoekers kunnen op de foto met Mr. Erasmus of met elkaar bij onze photobooth. Voor een echte festival look zijn er eye painters aanwezig. Echte waaghalzen kunnen hun geluk beproeven op een rodeostier of op grote hoogte een plank bewandelen door middel van een virtual reality experience.

Foodtrucks 

Bij een goed festival hoort natuurlijk goed eten. Bij verschillende foodtrucks kunnen bezoekers genieten van snacks, biologische friet of andere lekkernijen. Ook is er aandacht voor een internationaal aanbod waardoor ook ons foodtruck aanbod een echte festivalsfeer creëert.

Vorig jaar

We're live from Heartbeat Festival!!

Geplaatst door Erasmus University Rotterdam op Donderdag 6 september 2018

De foto's die werden gemaakt tijdens het HeartBeat festival 2018 staan in een album op de Facebookpagina van de EUR.

Foto's

De foto's die worden gemaakt tijdens het HeartBeat Festival 2019 worden na afloop worden geplaatst op de website of de Facebookpagina van de EUR. Als je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit bij ons aangeven door een mail te sturen naar heartbeatfestival@eur.nl. Meer informatie vind je op het privacy-reglement van de universiteit.