Sollicitatiegesprek

Vergroot de kansen op een nieuwe baan

Je weet wie je bent, je weet wat je wilt en waar je moet zoeken naar die leuke baan. Maar hoe houd je een goed sollicitatie gesprek? Goed voorbereid een sollicitatiegesprek voeren, vergroot je kansen op het krijgen van die baan.

Het oefenen van een gesprek helpt daar enorm bij.

Wat zijn veel gestelde sollicitatie vragen en jouw antwoorden hierop? Wat is het effect van je non-verbale communicatie? Wat zijn jouw valkuilen in gespreksvoering? Waar wordt het spannend voor je en hoe blijf je daarin jezelf? Wat wil jij weten van de werkgever? Hoe sluit jij aan op je gesprekspartner en de organisatiecultuur?

Door actief met deze aspecten te oefenen, kom je beslagen ten ijs en zal het echte gesprek soepeler verlopen. 

Het oefenen van een sollicitatiegesprek is op afspraak. Plan een gesprek in met onze loopbaancoach via careercoach@eur.nl.  

In een uur tijd oefenen jullie samen het gesprek ontvang je feedback en oefen je weer verder.

Het helpt als je van tevoren concrete vragen en/of een specifieke setting (bijvoorbeeld de introductie) bedenkt, die je wilt bespreken, zo haal je het maximale uit je voorbereiding.

Dat wat je bespreekt is iets tussen jou en de coach, vertrouwelijkheid is dan ook gewaarborgd. Je kunt rechtstreeks contact opnemen. Aanmelding hoeft niet met tussenkomst van je leidinggevende of HR. Onze ambitie blijft wel dat jouw loopbaan en mobiliteit vanzelfsprekend onderwerp van gesprek is tussen jou en je leidinggevende.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen