Samenwerken is een voorwaarde voor succes
Leer hoe je effectief en plezierig samenwerkt

Samenwerken

Een goede samenwerking is een belangrijke voorwaarde voor succes. Ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een goede samenwerking en een prettige werksfeer. Zo komen we samen tot topresultaten.

Wil je samen met je collega`s werken aan een betere samenwerking? Wij kunnen ook een training voor jouw team organiseren. 

Bekijk de mogelijkheden voor teams
 • Adviesvaardigheden

  Adviseer je geregeld in je dagelijkse werk en wil je daarin succesvoller zijn? In deze training ontwikkel je de belangrijkste vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te adviseren.

 • Coachvaardigheden

  Leer hoe je collega`s op een coachende manier kunt stimuleren, begeleiden en motiveren. 

 • De kunst van het communiceren

  Deze training van de Universiteit Leiden reikt je handvaten aan om effectief te communiceren. Er wordt aandacht besteed aan assertiviteit, doelgericht communiceren en feedback geven en ontvangen.

 • Intervisie Feedback geven en ontvangen

  Voor een goede samenwerking is het van belang om feedback te kunnen geven en ontvangen. Tijdens deze intervisie bijeenkomst bespreek je met EUR collega`s hoe je omgaat met feedback. 

 • Interculturele communicatie

  De EUR is een internationale organisatie. Meer inzicht in culturele verschillen zorgt voor meer wederzijds begrip en een goede (internationale) samenwerking. Volg deze training en draag bij aan een inclusieve cultuur op de EUR. 

 • Introduction to Lean

  Wil je jullie dienstverlening nog beter laten aansluiten op de vraag van de afnemers? En samen werken aan én in een efficiënt proces om die toegevoegde waarde aan de afnemers te leveren? Benieuwd hoe Lean je hier bij kan helpen?

 • Lean in de praktijk

  Deze training geeft praktische antwoorden vanuit de Lean filosofie. We gaan met een concreet proces aan de slag en je maakt kennis met good practices. Na de training ga je aan de slag met de verbetering van een zelfverkozen proces onder begeleiding van een coach van de afdeling Performance Improvement.

 • PRINCE2 Foundation

  Deze training is bij uitstek geschikt om een compleet beeld te krijgen van de werking van de PRINCE2 Projectmanagement methodiek en bovendien af te ronden met een officieel APMG PRINCE2 Foundation examen.

 • PRINCE2 Practitioner

  PRINCE2 is een beproefde projectmanagementmethode. In deze training, die het vervolg is op de foundation training, leer je PRINCE2 praktisch toepassen.