Feedback op onderwijs

Feedback op onderwijs

Feedback geven is óók een manier van helpen. Help ons het onderwijs te verbeteren door het delen van jouw mening.

De educatieve programma's die op onze universiteit worden aangeboden zijn altijd in ontwikkeling. Of het nu komt door historische gebeurtenissen of maatschappelijke verandering, het onderwijs verandert met de wereld mee. Jouw perspectief op ons onderwijs is voor ons van grote waarde.

Jouw perspectief op ons onderwijs is voor ons van grote waarde.

Waarom feedback geven?

Feedback geven op het onderwijs kan ons helpen om de inhoud en ons perspectief te verscherpen. Het helpt ons om rekening te houden met maatschappijke verandering en helpt het onderwijs van de toekomst te verbeteren. Daarnaast helpt het jou om je educatieve- en feedbackvaardigheden te trainen en geeft het je toegang tot nieuwe ideeën en interessante discussies.

Ik wil feedback geven

Stuur ons een bericht op alumni@eur.nl om je op te geven voor ons feedbackprogramma. Laat je volledige naam en contactgegevens achter (e-mail adres en telefoonnummer) en we nemen snel contact met je op.

Alumni nieuws

Meer nieuws
  • Webinars over Participatie en Publieke Waarden

    Neem deel aan het webinar Participatie op 28 mei 2021 en het webinar Publieke Waarden op 31 mei 2021 en maak kennis met de opleiding en de docenten. Ook kun je je inhoudelijke en praktische vragen stellen.
  • Webinar Privacy & Compliance 23 april 2021

    Neem deel aan het Privacy & Compliance webinar op 23 april 2021 en maak kennis met de opleiding en de docenten. Stel je inhoudelijke en praktische vragen.
  • Over je eigen schaduw springen? Niet doen!

    Kans maken op daadwerkelijke implementatie? Samenwerking over de grenzen van lijnen en domeinen is hierbij onontbeerlijk. Academic Director Frank Beemer legt uit waarom.