Samenwerken

Students talking in Polak

Onderzoekers aan de Erasmus Universiteit Rotterdam houden zich bezig met mondiale, maatschappelijke vraagstukken. Duurzaamheid is een van die vraagstukken. Tal van onderzoekscentra van of gelieerd aan de EUR spelen een vooraanstaande rol in het wereldwijde interdisciplinaire duurzaamheidsonderzoek. 

Dynamics of Inclusive Prosperity

Daarnaast wordt binnen het Erasmus Initiative ‘Dynamics of Inclusive Prosperity’ multidisciplinair onderzoek verricht omtrent duurzame welvaartsgroei. Ook werken we nauw samen met de TU Delft en Universiteit Leiden in het LDE Centre for Sustainability. Dit centrum wil actief bijdragen aan een circulaire economie voor een duurzamere toekomst.

Challenge Accepted - Fostering inclusive prosperity

LDE Centre for Sustainability

Drie universiteiten werken samen voor een circulaire economie

Solar panels

Erasmus Research Platform on Sustainable Business & Human Rights

EUR-onderzoekers doen onderzoek naar duurzaam ondernemen en respect voor mensenrechten.

Man works on diamonds

Erasmus Sustainability Hub

Inspireer de EUR-gemeenschap tot een duurzaam leven

Centra en B.V's gespecialiseerd in duurzaamheid

Onderzoek naar duurzaamheid vindt plaats binnen verschillende instituten van de universiteit en B.V.'s van de EUR Holding.

Design Impact Transition (DIT) platform

  • Het Design Impact Transition (DIT) Platform van de Erasmus Universiteit wil radicaal nieuwe manieren van onderzoek, onderwijs en engagement voor een rechtvaardige en duurzame toekomst mogelijk maken. Wij brengen academici, studenten, niet-academisch personeel en stakeholders samen rond complexe en hardnekkige maatschappelijke uitdagingen.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen