Het S4S team

 • Jordie van der Burgt

  CLI Kernteam lid Students-for-Students

 • Mikulas Karger

  Project Manager Students-for-Students

 • Andreea Maria Butnaru

  Student-assistent Students-for-Students

  Mijn naam is Andreea Maria Butnaru en ik ben momenteel bezig met de MSc Fiscale Economie, nadat ik mijn BSc Fiscale Economie aan de EUR heb afgerond. Aangezien ik de kans heb gehad om een aantal jaren op de campus van de Erasmus Universiteit te studeren en deel uit te maken van verschillende studenten- en studieverenigingen, ben ik in contact geweest met veel studenten en door het uitwisselen van onze standpunten over het huidige onderwijssysteem, heb ik me gerealiseerd dat innovatie noodzakelijk is. Met de opkomst van CLI wordt de nadruk gelegd op het verbeteren van het onderwijs op onze campus en het Students-for-Students platform biedt studenten de mogelijkheid om zelf bij te dragen aan het verbeteren en innoveren van het onderwijs. Als student, zie ik veel waarde in het betrekken van studenten bij de discussie over onderwijsinnovatie en bij het helpen van het onderwijssysteem aan te sluiten bij de behoeften van de toekomstige generatie studenten.

 • Nick Tennekes 

  Project manager Students-for-Students

  Mijn naam is Nick, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Rotterdam. Ik heb onlangs mijn BSc Bedrijfskunde afgrond en ben vanaf volgend jaar master student van de studie Finance & Investments.

  Wat zou je willen verbeteren aan educatie?

  Ik denk dat een meer gepersonaliseerd curriculum door middel van meer keuzevakken of een aantal te kiezen modules enorm zou kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van studenten. Naast dat studenten hierdoor de mogelijkheid krijgen om hun eigen ‘specialisatie’ te ontwikkelen, biedt het de ruimte om verschillende interesses achterna te gaan. Daarnaast ben ik van mening dat studenten meer betrokken zouden moeten worden bij innovatie in hun onderwijs, aangezien zij vanuit een ander perspectief naar de ontwikkelingen kunnen kijken.

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen