D&I@EUR

200

D&I@EUR houdt zich bezig met het creëren van een doelgericht en effectief beleid dat een veilige leer- en werkomgeving en sociale rechtvaardigheid voor iedereen bevordert. Het kantoor wisselt informatie uit, verbindt, ondersteunt en geeft advies aan alle eenheden binnen de EUR die verantwoordelijk zijn voor een veilige omgeving en sociale rechtvaardigheid voor alle leden van onze gemeenschap. Dit gebeurt door middel van nieuw beleid en activiteiten, zoals ons 25/25 beleid voor eerlijker academische promoties. Het kantoor werkt ook samen met studentendecanen voor studenten met een functiebeperking en studentengroepen.

In al onze activiteiten geven we prioriteit aan betrekking met relevante interne en externe stakeholders en doelgroepen en werken we aan het bevorderen van alle aspecten van D&I om uiteindelijk sociale veiligheid en sociale rechtvaardigheid als integraal onderdeel en geïnstitutionaliseerde elementen in te bedden in EUR voor iedereen.

Heeft u vragen of opmerkingen over wie we zijn en wat we doen? Kom dan gerust langs bij ons Diversity & Inclusion Office! We zijn elke week beschikbaar van maandag tot vrijdag. Daarnaast kunt u ons altijd bellen of mailen.

D&I bij Erasmus

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen